Kasper ja Mikko penkkipunnerruksen SM-kisoissa: ”Muistelussa Stuttgart ’93”

Hyviä uutisia – Kasper ja Mikko SPORT on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen sporttisemmat poddaajat käyvät Pornaisissa penkkipunnerruksen SM-kisoissa. Kuuntele tästä.

Jaksossa kuullaan heti kättelyssä erikoishaastattelu, kun ääneen pääsee yli 40 vuotiaiden naisten SM -hopeamitalisti Jessica Sinikoski. Suuren urheilujuhlan tuntu onkin käsinkosketeltava.

Mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Kasper esimerkiksi muistelee lämmöllä yleisurheilun MM-kisoja Stuttgartissa 1993. Kisaa jota hän ei missään nimessä aikoinaan katsonut, mutta jota tulisi muistella samalla tavalla kuin Helsingin olympikisoja tai Münchenin MM-kisoja 1972. Lähinnä hienojen kisa-asujen ansiosta.

Mikko taas puhuu ummet ja lammet hiihdosta, jonka lisäksi puhutaan jalkapalloilijoiden reikäisistä sukista. Jonka jälkeen nautitaan tuttuun tapaan viikon protsku.

Se taas oli tällä viikolla Zweifel Vaya Protein Paprika Snack ”Never Fried”. Joka maistui täsmälleen sipsiltä. Mutta jos siinä on proteiinia niin olkoon sitten niin. SM-hopeamitalisti Jessica Sinikosken sanoin: ”hyvä sipsinä muttei välttämättä proteiininnälkään”.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kuuntele PodMe-palvelussa.

Kasper ja Mikko SPORT on Suomen suosituin urheilupodcast, ja ilmestyy viikon välein.


0 Shares
Tagged , , , , ,