Kasper Strömman

KasperMokka2_2

Kasper Strömman on maamme ehkä tällä hetkellä tunnetuin sosiaalisen median influensseri, joka oli myös vuoden graafikko vuonna 2013.  Tämä kansan rakastama ”miesfluensseri” nauttiikin jostain syystä poikkeuksellista ihailua ja arvostusta suomalaisten keskuudessa.

Saavutuksista muistamme vuoden graafikon 2013 -tittelin lisäksi sen miten Kasper Diem -blogi voitti vuoden suositumman blogin palkinnon vuonna 2016 kategoriassa kulttuuri, yhteiskunta ja talous. Ja tietenkin myös sen miten blogi heti seuraavana vuonna voitti tittelin ”vuoden hauskin”.

Ylen TV-sarja Stugor tulee saamaan jatkoa vuonna 2021. Ja TV-sarja Design 3000 -sarja on tietenkin myös katsottavissa Yle Areenassa.

Entäs tiesitkö että Kasper on myös tunnustettu sarjakuvapiirtäjä? Se on totta. Tallipiällikkö-albumi ilmestyi vuonna 2016.

Haluatko lähettää postia Suomen tunnetuimmalle influensserille? Tee se silloin osoitteeseen Työhuone Super 8 / Kasper Strömman, Castreninkatu 8, 00530 Helsinki. Sähköpostitse taas tavoitat Kasperin osoitteesta contact@kasperstromman.com.

Kasper on myös hyvin kuuluisa.

0 Shares

One thought on “Kasper Strömman

  1. […] tykkään myös ihan siksi että diggaan podcast-isännän Kasper Strömmanin jutuista blogipuolella. Uskalsin siis kokeilla podcastiakin. Kasperin kanssa studiossa Mikko Pykäri.  Cafe au […]

Leave a Reply