Kasper Strömman

KasperMokka2_2

Kasper Strömman on maamme ehkä tällä hetkellä tunnetuin sosiaalisen median influensseri, joka oli myös vuoden graafikko vuonna 2013. Tämä ainutlaatuinen miesinfluensoinnin ja väkevän designtuntemuksen liitto onkin ansainnut tämän ”miesfluensserin” ihailun ja arvostuksen Suomen kansan keskuudessa.

Rakastettu Kasper Diem -blogi ei ole enää kaiken tekemisen keskiössä (koska emme enää elää vuodessa 2014), mutta muistamme kaikki silti miten se voitti vuoden suositumman blogin palkinnon vuonna 2016 kategoriassa kulttuuri, yhteiskunta ja talous, ja heti seuraavana vuonna kategoriassa ”vuoden hauskin” (2017). Aijaij. Good times.

Myös Kasperin juontama suosittu Stugor TV-sarja tulee saamaan jatkoa keväällä 2020. Seuraa tätä kanavaa. Sillä välin, katsoithan jo Design 3000 -sarjan?

Ja hei, eipäs myöskään unohdeta Suomen suosituimpaa podcastia. Onko Mikko Pykärin kanssa joka viikko nauhoitettava ohjelma todellakin Suomen suosituin? No kuulehan sen nimestäkin.

Entäs tiesitkö että Kasper on myös tunnustettu sarjakuvapiirtäjä? Se on totta. Tallipiällikkö-albumi ilmestyi vuonna 2016.

Tässä välin on myös pakko sanoa että et ole elänyt ennen kun olet nähnyt Kasperin luennoivan. Yleisön onkin tiedetty puhuvan siitä viikkokaudet jälkikäteen.

Haluatko lähettää ihan oikeaa, ei-sähköistä postia Suomen tunnetuimmalle influensserille? Tee se silloin osoitteeseen Työhuone Super 8 / Kasper Strömman, Castreninkatu 8, 00530 Helsinki.

Sähköpostitse taas tavoitat Kasperin osoitteesta contact@kasperstromman.com.

Kasper on myös hyvin kuuluisa.

0 Shares

One thought on “Kasper Strömman

  1. […] tykkään myös ihan siksi että diggaan podcast-isännän Kasper Strömmanin jutuista blogipuolella. Uskalsin siis kokeilla podcastiakin. Kasperin kanssa studiossa Mikko Pykäri.  Cafe au […]

Leave a Reply