Kasper ja Mikko SPORT koripallo-ottelussa: ”Esittelyssä Frisbee-golf MM25:n epävirallinen kisabiisi”

Hyviä uutisia – Suomen sporttisin podcast Kasper ja Mikko SPORT on jälleen ilmestynyt. Ja tällä kertaa onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat urheilupoddaajat käyvät virallisesti akkreditoituina toimittajina Helsinki Seagullsien koti-ottelussa. Kuuntele tästä.

Ilta oli siinäkin mielessä jännittävä että Mikolla on väkevä koripallotausta Salon Vilppaassa, joka pelasi ”hesalaisten lokkien” vastustajana jaksossa. Vaikkakin Mikon aktiivivuosista on jo ehtinyt vierähtää muutama tovi.

Ilta oli joka tapauksessa maaginen, ja Seagulls voitti. Hyvä Seagulls.

Mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Niinkuin Suomi–jääkiekko–Suomi -sanakirjasta. Sekä Tampereella ensi vuonna pelattavista Frisbee-golfin MM-kisoista. Kukaan ei ole pyytänyt, mutta jaksossa kuullaan silti yllättävästi tapahtuman epävirallinen kisabiisi.

Lisäksi jaksossa nautittiin tuttuun tapaan viikon protsku, joka tällä viikolla oli herkullinen Be Kind Protein Hazelnut Dark Chocolate. Se oli herkullinen. 5/5.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kuuntele PodMe-palvelussa.

Kasper ja Mikko SPORT on Suomen sporttisin ja suosituin urheilupodcast. Se ilmestyy viikon välein.


0 Shares
Tagged , , , , , , ,