Kirjat

Oletko jo tutustunut Piparkassun taloihin? Se on joulun 2020 alla ilmestynyt kirja joka uudistaa piparkakkutalorakentamisen perinteen ja toimii inspiraationa uusille ”piparkkitehti”-polville.  Kirjassa esitellään kaksikymmentäneljä helppoa mutta mielikuvituksellista piparkakku-arkkitehtuurin tulevaa klassikkoa. Lue lisää täältä.

Ja hei – sesonkihan alkaa aikaisemmin vuosi vuodelta, joten nyt alkaa olla korkea aika tilata tämä klassikkoteos jos mielit luoda omia rakennuksia ensi jouluksi.

Toista sataa on yhdessä Lauri Louekarin, Anni Vartolan ja Helena Hirviniemen kanssa kirjoitettu arkkitehtuurin merkkiteos, joka esittelee kolme erilaista analyysiä sadasta suomalaisesta rakennuksesta, aina vuodesta 1917 eteenpäin. Kirjoitukset vaihtelevat asiallisesta humoristiseen, mutta eivät ikinä ole tylsiä.

Loppuvuodesta 2020 ilmestynyt Toista sataa – Suomen itsenäisyyden ajan arkkitehtuuria vuosi vuodelta onkin teos jonka melkein pitäisi löytyä jokaisen nykyarkkitehtuurista kiinnostuneen kirjahyllystä. Tilaa se täältä.

 

0 Shares

Leave a Reply