Kasper ja Mikko SPORTIN ensimmäinen jakso ulkona: ”Miten ostetaan ravihevonen?”

Hyviä uutisia – kauan odotettu podcast Kasper ja Mikko SPORT on vihdoin ulkona. Kyseessähän on Suomen suosituimman podcastin sisarpodi joka ilmestyy PodMe-palvelussa, ja jonka sisältö on 100 % urheilua. Kyseessä lieneekin maamme ainoa podcast joka keskittyy sataprosenttisesti sporttiin.

Ensimmäinen jakso onkin urheilun juhlaa. Ovatko urheilun ääneet muuttuneet jo liian ärsyttäviksi? Miten ostetaan ravihevonen? Mitä tapahtuu Puolan jääkiekkopiireissä? Lisäksi hiljennytään padel-kenttien muistolle.

Sen lisäksi joka jaksossa tullaan nauttimaan viikon protsku, joka tässä avausjaksossa oli Dream like a Pro! Brands Protein Big Bite Birthday Cake, jonka ilmeisesti olisi pitänyt maistua syntymäpäiväkakulta. Sitä se ei missään nimessä tehnyt, mutta toimi hienona sisäänajoporttina proteiinin maailmaan. Joten kiitos kuitenkin siitä.

Sinä kuulet itse – Kasper ja Mikko SPORT on taattua tavaraa, jonka kuulee jo podcastin sloganista – nollatoleranssi huonolle poddaamiselle. Kiitos kun kuuntelet!

Kasper ja Mikko SPORT ilmestyy viikottain PodMe-palvelussa aina huhtikuuhun saakka.


0 Shares
Tagged , , , ,