Kasper ja Mikko joogafestivaaleilla: ”Intialaiset ovat vieneet meiltä talviurheilun”

Hyviä uutisia – Suomen urheilullisin podcast, Kasper ja Mikko SPORT on taas ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen sporttisimmat poddaajat käyvät Helsingin Kaapelitehtaalla joogafestivaaleilla. Kuuntele PodMe-palvelussa.

Jaksossa selvitetäänkin miten valitaan hyvä joogamatto, sen lisäksi että tutustutaan tämän vanhan liikuntamuodon uusiin tuuliin.

Ja puhutaan toki paljon muustakin. Niinkuin urheilijoiden rakastamasta ”hyvästä meiningistä”, sekä siitä miten Aale Tynni voitti olympiakultaa runoudessa vuonna 1948. Puhumattakaan siitä miten intialaiset ovat viime aikoina omaksuneet talviurheilun ihan uudella tavalla.

Sen lisäksi nautitaan tuttuun tapaan viikon protsku, jossa oli tällä viikolla proteiinia: 0 g. Mutta oli toki muuten virkistävä.

Toisin sanoen ehkä paras jakso tähän asti – kiitos kun kuuntelet.

Kasper ja Mikko SPORT on Suomen sporttisin podcast, ja ilmestyy viikottain.


0 Shares
Tagged , , ,