Kasper ja Mikko Kalasataman kirjastossa: ”Missä on aikuisosasto”

Hyviä uutisiaKasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä kertaa onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Helsingin uusimmassa kirjastossa. Mitä mieltä siitä oltiin? Kuuntele tästä:

Jos upotus ei näy voit kuunnella jakson tästä (ilmaiseksi).

Kirjastot ovatkin tehneet sisustuksellisen harppauksen viime vuosina – välillä onkin vaikea tietää onko ”tiedon valtakunnassa” vai Hakola flagship storessa. Kirjasto toimii joka tapauksessa, ja ajaa varmasti asiansa.

Ookoo, mutta mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper puhuu seikkailuistaan Barcelonassa, sekä siitä miten on tullut paremmaksi turistiksi. Ja Mikko esittelee kiehtovan musiikin XYZ-teorian. Jonka jälkeen suomen kieltä kuritetaan taas tuttuun tapaan. Jonka jälkeen juotiin juoma. Tuttuun tapaan.

Se taas oli tällä viikolla Clean Sav:d Skogsbär. Joka on valmistettu ”huostaanotetuista hedelmistä”. Maku oli yllättävänkin hyvä, vaikka grafiikka jakoi mielipiteitä.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmsesyy kahden viikon välein.


0 Shares
Tagged , , ,