Kasper ja Mikko SPORT bodausnäyttelyssä: ”Pitäisikö jääkiekkoa sponsoroida enemmän?”

Hyviä uutisia – maamme urheilullisin podcast, Kasper ja Mikko SPORT on jälleen ilmestynyt. Ja tällä kertaa onkin luvassa varsinainen erityisjakso kun Suomen sporttisimmat poddaajat käyvät Sun Bodi -bodausnäyttelyssä. Kuuntele tästä.

Mikä bodausnäyttely, kysyt? Helsingin kaupunginmuseossa järjestetty ”kuntosalien hikinen historia” joka tosin nyt on jo loppunut. Mutta onneksi meillä on kuitenkin Kasperin ja Mikon podcast, jossa näyttely elää ikuisesti audiomuodossa.

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Extreme-urheilusta. Suomalaisten jalkapallolupausten nimistä ja olemuksista. Sekä mikä puhetyyli tuo parhaiten ”puhtia peliin”. Runsas sporttitäytteinen jakso, toisin sanoen.

Ja kun vielä lopuksi nautittiin tuttuun tapaan viikon protsku, yksikään kuulija ei varmastikaan tule kävelemään pettyneenä jakson ääreltä. Mutta niinpä Kasperilla ja Mikolla onkin nollatoleranssi huonolle poddaamiselle.

Kasper ja Mikko SPORT – kuuntele vielä tänään Podme-palvelusta.

Kasper ja Mikko SPORT on Suomen urheilullisin podcast, joka ilmestyy viikon välein.


0 Shares
Tagged , , , , , ,