Kasper ja Mikko ruumishuoneella: ”Jakso pelkästään yli 50-vuotiaille”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat äänittävät entisen ruumishuoneen pihalla. Kuuntele tästä:

Lokaatioon sen kummemmin liittymättä tämä jakso on muutenkin erityinen, onhan se suunnattu pelkästään yli 50-vuotiaille. Siksi jaksossa kuullaan niin vinkkejä eläkkeelle siirtymisestä sekä mitä kukkia kannattaa valita haudalle.

Mikko taas syventyy pieteetillä Suomen armeijan tulivoimaisimpaan aseeseen sekä klassiseen rokkiin. Demografia-ajattelu saavuttaakin tässä jaksossa jonkinnäköisen lakipisteen.

Ja toki jaksossa juodaan myös tuttuun tapaan viikon juoma. Joka oli tällä viikolla marjaisa Clean Clean Drink joka on *ehkä* jonkinnäköinen kotimainen energiajuoma. Mutta miksi tölkin pitää näyttää puhdistusaineelta?

Sinä kuulet kuitenkin itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy kahden viikon välein.


0 Shares
Tagged , ,