Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman ehdolla eduskuntavaaleissa: ”Miksi vain kertoa vitsejä kun voisi oikeasti vaikuttaa asioihin”

Monella on varmaan kuva minusta ihmisenä joka lähinnä kertoo vitsejä Instagramissa. Se kuva on aivan oikea. Mutta se ei tarkoita ettei minulla samaan aikaan ole paljon ajatuksia siitä mikä voisi olla paremmin yhteiskunnassamme. Koska miksi vain kertoa vitsejä epäkohdista, kun voisi oikeasti vaikuttaa asioihin eduskunnasta käsin? Siksi olen ehdolla kevään eduskuntavaaleista. Vihreiden ehdokkaana, joka tuskin tulee yllätyksenä kenellekään joka tuntee arvomaailmaani.

Mitä aion tehdä kansanedustaja? Näen itseni eduskunnassa luovien alojen suojeluspyhimyksenä. Kulttuurityöläisten puolustajana, joka palavakatseisena ajaa taidealan etuja. Sellainen minä tulen olemaan eduskunnassa.

Ennakkoäänestys alkaa 22.3. ja varsinainen vaalipäivä on 2.4. Muista äänestää – ja eläköön demokratia!


0 Shares
Tagged , ,