Kasperin ja Mikon podcast Vegemessuilla: ”Onko tämä portaalifantasiaa”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä kertaa käydään Helsingin Kaapelitehtaalla Vegemessuilla, ja jakso on ehkä paras tähän asti.

Violetissa valossa kylpevä messuhalli oli kaikkea mitä saattoi toivoa, ja kohokohdaksi muodostui kenties vegaanisen homej***to Moltin maistelu. Hämmentävän j***tomainen kokemus.

Toki messuilla ehdittiin rupatella muustakin kuin ruoasta. Kasperin kirjanurkka teki esimerkiksi pitkästä aikaa paluun, jossa tutustuttiin Rauno Lahtisen merkkiteokseen Jätteestä arvopaperiksi – Turkulaisen paperinkeräyksen tarina vuodelta 2006. Se oli vauhdikkaampi kuin mitä kukaan olisi osannut odottaa. 5/5.

Lisäksi juotiin tietenkin tuttuun tapaan viikon juoma. Tällä viikolla se olikin tavanomaista jännittävämpi, koska se oli Kasperin konttorin ulkopuolelle jätetyssä mysteeripaketissa.

Sisältä paljastui tamperelaisen lukijamme* lähettämä Carrot Cake Sour -olut. Maku oli vähintäänkin jännittävä.
*tiedämme ettei ole lukija

Purkkiin teipattu kirje oli myös arvostettu. Jos sinä haluat lähettää meille viikon juoman osoite on Castreninkatu 8, 00530 Helsinki.

Lisäksi Mikko kertoo kokemuksistaan orastavan kuntosaliharrastuksensa tiimoilta, joten kuulet itse – ehkä todellakin paras jakso tähän asti. Kuuntele Podme-palvelussa.


0 Shares
Tagged , ,