Kasper Diem tutkii

Tiedätkö miten tämä ”maa makaa”? Emme mekään täällä Kasper Diem -blogissa. Mutta se on mahdollista ottaa selville – ja juuri siksi olemme viime aikoina toteuttaneet muutaman tärkeän yleisöäänestyksen Twitterin kautta.

Tiedämmekö tämän jälkeen miten ”maa makaa”? Ei. Mutta tulokset puhuvat silti jollain tavalla puolestaan.

LInnanmaki

Linnanmäen uutuuslaitteet
Mitä tulee Linnanmäen uutuuslaitteisiin yleisöäänestyksen äänet jakaantuivat melko tasan, mutta silti niin että tämän vuoden uutuuslaite Mega-infarkti voitti hyvällä marginaalilla. Tosin jos vanha Linnanmäen kestosuosikki Muilutus olisi ollut mukana tässä kyselyssä se olisi tietenkin voittanut mennen tullen.

KumpiOnPahempi

Hallitus
Politiikka ja varsinkin Suomen hallitus on nykyään suositumpi puheenaihe kun aikoihin. Silti olemme yllättyneitä täällä Kasper Diem -blogissa ettei nykyään perustulakiin kirjoitettu fistbump saanut tämän enempää ääniä.

MikaOnInhottavinta

Epämiellyttävät asiat
Joskus kyselytulokset pääsevät todellakin yllättämään. Vai miten on mahdollista ettei pullonpalautusautomaatin reikä saanut tämän enempää ääniä? Se on kuitenkin niin kuin työntäisi kätensä luonnon omaan viemäriin.

ETlehti

Elämäntieto
Joskus on hyvä myös kysyä ihan ns. perustavia kysymyksiä. Tälle kysymyksellä ei sinänsä ole olemassa oikeaa vastausta, mutta kun nyt mietimme asiaa tarkemmin se voisi kyllä olla ”Elämä takana”.

Raakaruoat

Ruoka
Lopuksi, väitetään että makuasioista ei voi kiistellä, mutta nykyään sille ei tietenkään edes ole tarvetta kun on  käytettävissä niinkin luotettavaa tutkimustietoa kun meillä täällä Kasper Diem -blogissa.

Yllättikö mikään tuloksista? Silloin täytyy muistaa että kaikki tämäntapaiset mielipidetutkimukset ovat ehdottoman paikkansapitäviä. Onhan niille kansan tuki.


0 Shares
Tagged , , , ,