Vuoden graafikon 2013 uutuskirjassa ohjeet 24 hauskan piparkakkutalon rakentamiseen – Piparkassun talot uudistaa pipariarkkitehtuurin perinteet

Mikä on parasta mitä joulun alla voi tehdä? Aivan oikein, rakentaa piparkakkutaloja. Ja vielä hauskempaa se on jos käden ulottuvilla on kirja jossa on 24 inspiroivaa taikina-arkkitehtuurin tulevaa klassikkoa.

Juuri tätä on vuoden graafikon 2013, Kasper Strömmanin uutuuskirja Piparkassun talot. Kansien välistä et löydä mitään liian monimutkaista sorminäppäryysharjoitusta – pelkästään pidättelemätöntä piparkakkurakentamisen iloa.

Niin, koska miksi aina rakentaa se perinteinen sokerilla kuorrutettu möksä, kun yhtä hyvin voisit rakentaa 1970-luvun kerrostalon tai rouskuvan asuntovaunun? Piparkassun talot tuo ilon takaisin joulunodotusaikaan.

Tämän kirjan talot tehdäänkin rennosti valmispiparkakkutaikinasta, ja mitä parasta, kirja ei myöskään rajoita itseänsä taikinaan. Siksi löydät siitä ohjeet myös mm. sokeripalaiglun ja näkkäritalon rakentamiseen.

Eikö alakin kaulinkäsi kutiamaan? Hyvä. Ja mitä parasta, kirja maksaa normaalisti 26 euroa, mutta  kustantamo S&S nettisivuilta voit jouluun saakka ostaa Piparkassun talot –30 prosentin alennuksella, eli 18,20 euron hintaan. Klikkaa tätä linkkiä.

Voisi siis sanoa että tämän kirjan myötä joulu tuli etuajassa tänä vuonna. Kiitos siitä Piparkassu.


0 Shares
Tagged , , , ,