Kasper ja Mikko Passage-näyttelyssä: ”Piparkassun talot saa 5/5 pistettä”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Ham-museossa tutustumassa Inka Bellin Passage-näyttelyyn. Onko jakso ehkä paras tähän asti? Päättele itse kuuntelemalla tästä:

No, mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasperin kirjanurkassa tutustutaan ainakin ”uunituoreeseen” vuoden graafikon 2013, Kasper Strömmanin Piparkassun talot -kirjaan. Ei ole liioiteltua sanoa että tämä 24 inspiroivaa piparkakkutaloa esittelevä kirja oli molempien poddaajien mielestä yksi parhaimpia kirjoja mitä nurkassa on ikinä nähty. Siksi se saikin pisteet 5/5.

Mikko taas on viime viikon Cmore-löydöksensä jälkeen löytänyt radiokanavan, ja puhuu siitä vuolaasti. Mediakenttä ei olekaan ikinä ollut tarkemman syynin alla kun nyt kun Mikko on päättänyt ottaa sen valvovan katseensa alle.

Tämän viikon jaksossa kuullaan myös uusi segmentti, kun Kasper lanseeraa uuden osuuden, Kassun viinikoulu. Ensimmäisessä osassa keskitytään siihen miten halpoja viinejä pitää juoda niin että menevät helposti alas, ja vinkit ovatkin kullanarvoisia. Erittäin opettavaista.

No, entäs juotiinko tämän viikon jaksossa juoma? Todellakin juotiin, ja koska joulu lähestyy se oli tällä viikolla Raikastamon Luomu Omena-Lime Glögi. Vaikka tämän viikon taiteilijavieras Inka Bell olikin skeptinen, glögi yllätti positiivisesti. 5/5.

Sinä kuulet itse – luultavasti ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Ja hei, jos haluat tilata mainion Piparkassun talot, siitä saa tällä hetkellä 30 prosenttia alennusta tästä linkistä . Eipä kestä.


0 Shares
Tagged ,