Viisi tapaa rakastella hyvin

moosehabitat

1. Kysy vanhemmiltasi
Kukaan ei osaa rakastella paremmin kuin vanhempasi – ovathan he tehneet sen ainakin kerran (useamman jos sinulla on sisaruksia). Eli jos kukat ja mehiläiset -keskustelu jäi aikanaan pitämättä, niin nyt voi olla hyvä idea järjestää asiasta vaikka Skype-palaveri. Tai miksipä ei ottaa asiaa puheeksi vaikka joulupöydässä?

2. Lämpimät jalat
Mikään ei tapa romantiikkaa niin kuin huono ääreisverenkierto. Yksi hyvä ratkaisu on siksi pitää sukkia päällä koko ”aktin” ajan. Se on sitäpaitsi merkki partnerin älykkyydestä – ja mikään ei ole himottavampaa kuin älykkyys.

3. Plyyshi
Plyyshi on pehmeä ja lämmin materiaali. Oletteko kokeilleet vuorata makuuhuonettanne lattiasta kattoon plyyshillä? Ehkä kannattaisi, jos tiedätte mitä sanomme.

4. Mikään ei sano ”orhi” niinkuin poninhäntä miehellä
Poninhäntä vie ajatukset korskuvaan uroshevoseen ja siksi poninhäntäiset miehet ovat kuin kissanminttua naisille. Edes osittainen kaljuuntuminen ei lievennä poninhännän tehoa – asia mikä on hämmästyttänyt tiedemiehiä vuosikaudet.

5. Ole varakas
Loppujen lopuksi neuvojahan voisi jakaa vaikka kuinka paljon, mutta voimakkain lemmenrohto mitä tällä hetkellä tunnetaan on kuitenkin varakkuus. Kannattaa siis miettiä tarkkaan onko syksyn uusi harrastuksesi nettipokeri vai crossfit. Ja miehet: muistakaa että jos varakkuuden yhdistää poninhäntään vain taivas on rajana.


0 Shares
Tagged