Kasper ja Mikko SPORT Design-kuntopisteellä: ”Sanotaan että urheilijoilla on usein se mielessä – mutta mikä se on?”

Hyviä uutisia – Suomen urheilullisin podcast, Kasper ja Mikko SPORT on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen sporttisimmat poddaajat käyvät pian tuhottavalla Design-kuntopisteellä. Kuuntele tästä.

Kyseessähän on Helsingin Töölönlahdelle vuonna 2012 rakennetusta kuntoilupisteestä, joka luotiin World Design Capital -hengessä erityisen tyylikkääksi teemalla ”muotoile itsesi”. Kaksitoista vuotta myöhemmin se ei kuitenkin enää vastaa kuntoilijoiden vaatimuksia, ja tuhotaan siksi. Mutta onneksi Suomen ainoa urheilupodcast ehti paikalla ennen sitä raportoimaan.

Laitteet otettiinkin tositestiin, mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Mikko on esimerkiksi selvittänyt missä lajissa on tyhmimmät katsojat ja Kasper on kaivanut historiankirjoja selvittääkseen mitkä menneisyyden olympialajit voisivat tehdä paluun. Suosikeiksi nousivat mm. kuumailmapalloilu ja kanuunalla ampuminen.

Tämähän on siinäkin mielessä mielenkiintoinen jakso, että se on tällä erää viimeinen Kasper ja Mikko SPORT -episodi. Syytä epätoivoon ei tosin ole – kesän kynnyksellä ilmestyy nimittäin täysin uusi ja jännittävä podcast Kasper ja Mikko SEX. Ja toki emäpodi Suomen suosituin podcast jatkaa tuttuun tapaan kahden viikon välein Spotifyssa.

Ai niin, mutta toki jaksossa nautittiin viimeisen kerran – ja tuttuun tapaan – viikon protsku. Se oli tällä viikolla Lontoosta tuotu USN Trust High Protein Double Chocolate Cookie Bar.

Tämä pieni 60 gramman keksi sisälsi peräti 15 grammaa proteiinia, lyöden siten jonkinnäköisen ennätyksen proteiinipitoisuudessa. Ja oli siten täydellinen tuote johon lopettaa tämän kevään proteiinien maistelu.

Kasper ja Mikko SPORT menee siis täten PodMessä tauolle, mutta Suomen suosituin podcast jatkaa Spotifyssa. Kiitos kaikille urheilusta kiinnostuneille tästä keväästä.

Kasper ja Mikko SPORT oli Suomen urheilullisin podcast, jonka ensimmäinen tuotantokausi on nyt ohi. Kasper ja Mikko SEX jatkaa kesän kynnyksellä.


0 Shares
Tagged ,