Ehdotuksia mökkikokemuksen parantamiseksi

Bajamaja

Ei kai keneltäkään ole mennyt ohi että vuoden graafikko 2013, Kasper Strömman vieraili aikaisemmin tällä viikolla Yle Femin Efter Nio -ohjelmassa? Silloin tämä ohjelma kannattaa katsoa heti, koska kyseessä on erityisen merkittävä mm. mökkeilyn harmoniaa käsittelevä jakso.

Efter

Mökkeilyä kun voisi aidosti parantaa niin monilla erilaisilla konsteilla. Sillä vaikkakin juontajat Mårten ja Sonja olivat pirun vastahakoisia näille parannusehdotuksille, niin te ja me täällä Kasper Diem -blogissa tiedämme että nämä parannukset tekisivät järkeä.

ryysyt

Miksi on esimerkiksi pakko aina pukeutua kuin koditon heti kun kaupunki jää taakse? Mikäänhän ei ole tänä päivänä halvempaa kuin vaatteet. Siksi mökilläkään ei ole mikään tarve pukeutua siihen vintillä talvehtineeseen 1980-luvun Club A by Torstai-toppatakkiin tai hiirennakertamaan Ellos-paituliin.

Liuku

Jos pitää antaa vain yksi esimerkki: liukuovet mökillä. Mitä enemmän sitä miettii, sitä järjettömämpää on ettei ne vielä ole käytössä tuhansilla ja taas tuhansilla kesämökeillämme ympäri maan. Hyttyset eivät ikinä ole pysyneet loitommalla tai lämpö tallemmassa.

Katso jakso täältä. Tulet kiittämään meitä myöhemmin.


0 Shares
Tagged , , , ,