Kasper Diem Cribs


TaallaVartioi1

Joskus me täällä Kasper Diem -blogissa raotamme oveamme kameralle ja esittelemme kotiamme. Niin kuin nyt allaolevassa videossa.

Ainutlaatuisessa katsauksessa käydään jopa kahdessa eri tilassa Strömman-Louekari-kodissa. Tahallisesti epävakaan kameran ansiosta meno tuntuu autenttiselta, ja neljäminuuttinen video tuntuukin hujahtavan ohi hetkessä.

KasperUtensilo

Esittelyssä paljastuukin monta kiehtovaa konseptia, niin kuin eteisen yhdistetty makeis- ja hedelmälokerikko. Tämä lokerikko on pelastanut monet asunnosta poistumiset kun energiatasot ovat olleet alhaiset.

KasperRomantiikkaa

Levyjen esittelyltäkään ei vältytä. Tätä P-kirjaimella selkeästi merkattua musiikkinurkkausta ei ehkä hyvällä omatunnolla voi kutsua kodin sydämeksi, mutta sitä vastoin hyvinkin kodin pernaksi tai haimaksi.

Kasperskrattar

Eikä kirjahyllyäkään noin vain ohiteta. Uusi Tallipiällikkö-sarjakuva kirvoittaakin odotetusti vuoden graafikon huulille makeat naurut. Käy siis peremmälle ja tutustu rauhassa paikkaan missä Kasper Diem -blogin magia syntyy.

Tätä postausta sponsoroi Kiinteistömaailma joka halua kertoa että he ovat ottaneet käyttöön videot esittelykohteistaan jotta tilat olisi helpompi hahmottaa. Päinvastoin kuin ylläoleva video ne ovat informatiivisia ja helpottavat kohteeseen tutustumista.

Jos kuitenkin haluat tutustua toisiin bloggareiden tekemiin videoihin, klikkaa tästä. Siellä kun voi nimittäin myös voittaa sadan euron lahjakortin.


0 Shares
Tagged , , , , , ,