Tallipiällikkö unboxing

TallipiallikkoReading520

Tallipiällikkö-sarjakuva on nyt tullut painosta! Harva asiahan on loppujen lopuksi niin jännittävää kuin höyrävän tuore, kuumalta musteelta tuoksuva painotuote. Me täällä Kasper Diem -blogissa päätimmekin siksi kuvata ensireaktiot laatikon äärellä, tai niinkuin se myös tunnetaan, unboxing-videon.

Miltä kirja sitten näyttää? Just hyvältä. Se tuntuu painavalta ja tyydyttävältä kädessä. Luotettavalta mutta samalla aistikkaalta. Kirjalta mitä paintotuoteromantikot niin kuin me täällä Kasper Diem -blogissa osaavat arvostaa.

TallipiallikkoBook

Sarjakuvaportaali Kvaak ehti myös jo julkaista arvostelun, tuomiolla ”yllättävän hyvä”. Hyväksymme tämän arvion. Sen lisäksi Radio Rockin Harri Moisio sanoi tänään aamulla tykkäävänsä, vaikkakin soitti Backyard Babiesin Fuck off and Die -biisin juuri ennen kun vuoden graafikko päästettiin ääneen. Kuuntele turinointia täältä.

TallipiallikkoSidor

Aijaij, pitkä odotus on nyt palkittu. Mistä tätä albumia sitten saa? Ainakin täällä näyttäisi olevan tarjolla sopuhintaan. Ja eiköhän perinteisetkin kirjakaupat pian notku niitä, kunhan se huomenna virallisesti julkaistaan.

Ja tervetuloa myös Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaaleille Tampereelle lauantaina 19.3. jos haluat tavata kirjailijan paikan päällä ja käydä 2–3 minuutin pinnallisen keskustelun signeerauspöydässä.

Tai niin kuin Tallipiällikkö sanoisi: ”Perhana sentään, kuuntele sydämesi ääntä”.


0 Shares
Tagged , , , , , , ,