Kuusi syytä miksi Kasper Strömman olisi täydellinen Vallilan kulttuurihenkilö 2015

VallilanKulttuuri

Lukijat – nyt räjähtää! Vallilan Kirjaston Ystävät ry etsii tällä hetkellä Vallilan kulttuurihenkilöä 2015, ja lienee sanomattakin selvää että vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman on nimityksestä kiinnostunut. Vuoden graafikon elämää on nimittän vaivannut kalvava tyhjyys jo vuodesta 2014 lähtien kun graafikkouden juhlavuosi päättyi.

Mutta nyt tämä ammottava reikä olisi siis mahdollista täyttää.

Mikä sitten muka oikeuttaa vuoden graafikon tähän titteliin? No, sen lisäksi että Kasper Strömman tunnetaan paikallisesti ”Mr Vallilana” syitä on melkein liikaa lueteltavaksi (kuusi kpl).

VallilaTee

1. Suunnitellut Vallilalle oman vaakunan
Unohtakaa jo ne Turun ja Vantaan uudet ilmeet, todellinen suunnittelutaito ponnistaa Vallilasta ja vuoden graafikon 1500 euron arvoisesta tietokone-ohjelmasta.

KasperSturenkatu1

2. Aidosti paikallinen
Vuoden graafikko 2013 on asunut jopa kahdessa eri osoitteessa Vallilassa. Tosin vieläkin vähän jurppii että naapurit kävivät poistamassa sen vanhan talon epävirallisen muistolaatan.

Vallihood

3. On jo vuosia ajanut kampanjaa että Vallilan kaltseille saataisiin ”Vallihood”-kyltti
Koska Vallila tunnetaan Helsingin oma Hollywoodina hanke ei ole ollenkaan epärealistinen. Prototyyppi on tietenkin vuosia vanha ja suuntaa-antava, mutta jokainen ymmärtänee idean.

Teboilverhot

4. Paikallisten yritysen enkelisuunnittelija
Kun Vallila Interior uusi kankaitaan, ketä ei pyydetty niitä suunnittelemaan? Vuoden 2013 graafikkoa. Suunnitteliko vuoden graafikko silti muutaman? Totta munassa suunnitteli.

Banksy1

3. Pitää tiiviisti silmällä Vallilan kulttuurielämää
Muistatteko kun Banksy kävi Vallilassa? Vuoden graafikko 2013 ja tuleva Vallilan kulttuurihenkilö 2015 muistaa hyvin.

KasperJuhlamokka1

4. Todellinen innovaattori
Kuka muu muka keksisi keittää aurinkokahvit Vallilan kaltseilla?

Näiden esimerkkien valossa Kasper Strömmanin valinta Vallilan kulttuurihenkilöksi 2015 olisi toisin sanoen varsin järkeenkäypä.

Nyt tarvitaan kuitenkin sinun, lukijan, apua.

Vuoden vallilalaisen kulttuurihenkilön valinnan suorittaa Vallilan kirjaston ystävät ry. Ovatko he tietoisia vuoden 2013 graafikon väkevästä kotiseuturakkaudesta? Ei välttämättä. Arvokkaasta kotiseutua hyödyttävästä kulttuurityöstä? Varsin epävarmaa. Mutta onneksi sinä voit kertoa sen heille osoitteessa vakiystavat@gmail.com.

Lähettämällä vain yhden sähköpostiviestin voit siis jumalan lailla olla mukana luomassa vuoden vallilalaista kulttuurihenkilöä 2015.

Pistä siis jo sähköposti laulamaan jo tänään. Yhdessä voimme saada tämän aikaiseksi!


0 Shares
Tagged , , ,