Ehdotuksia Vallila Interiorin uusiksi kankaiksi

Kettukarkki_Karkkipaiva_Fazer_Vallila_kankaat

Vallila Interior julkaisi viime viikolla ensimmäiset kuvat uusista salmiakki- ja kettukarkkikankaistaan. Tämä on erityisesti ilahduttanut kaikkia klassikkomakeisten ystäviä, jotka ovatkin ottaneet nämä raikkaat kuosit vastaan avosylin.

Kankaat voidaankin nähdä suorana jatkeena muutama vuosi sitten esiteltyihin Jaffa-kankaisiin, jossa komeilee Erik Bruunin 50-luvun grafiikat.

Jaffa

Nyt näyttäisikin siltä että kankaiden ostajat rakastavat sisustaa kotejaan mainostekstiileillä, kunhan tuotteella on tarpeeksi ikää takana.

Tästä inspiroituneina me täällä Kasper Diem -blogissa päätimme luoda muutaman ehdotuksen uusiksi kankaiksi, käyttäen saman kaavan mukaan suomalaisia klassikkotuotteita. Ken tietää – jos kaikki menee hyvin nämä ovat ehkä saatavilla jo kevään 2014 mallistossa?

Koffverhot

Koff-verhot
Koffin juuret juontavat aina vuoteen 1814, ja sikäli tämä olutmerkki on siis täydellistä verhomateriaalia. Ja mitä parasta: koska kankaiden ostajat ovat tähän asti lähinnä ollut naisia tämä uusi tuote voisi kivasti laajentaa ostajakuntaa myös shoppaileviin miehiin. Tässä on kuulkaas bestseller-ainesta!

Buranaverhot

Buranakangas
Tämän ibuprofeeniklassikkon juuret eivät sinänsä johda kuin 80-lukuun, mutta tuote on kuitenkin tuttuakin tutumpi ja löytyy jokaisen suomalaisen kaapista. Ja jos kaikki menee hyvin niin voit siis pian myös käyttää tuttua logoa sisustuksessa – naapurisi tulee olemaan vihreä kateudesta!

Teboilverhot

Teboilverhot
Siitä ei pääse mihinkään että huoltamoketju Teboil edustaa suomalaista osaamista parhaimmillaan. Yhteistyö tekstiilifirman kanssa voisikin poikia molemmille lisäarvoa, ja tuttu logo verhossa venyttääkin kodinsisustajan hymyn korviin. Bensiini – siinä on vain jotain niin suomalaista!

Vuokkoset

Vuokkoset-kuosi
Kun oikein istuu alas ja miettii maamme on itseasiassa täynnä vanhoja, hienoja brändejä jotka näyttäisivät upealta kankaalla. Niin kuin vaikka Vuokkoset – tuttu sinivalkoinen tuote, mutta uudessa kontektissä niin freesi ja innostavaa.

Toivotaan että joku näistä menee läpi!


0 Shares
Tagged

11 thoughts on “Ehdotuksia Vallila Interiorin uusiksi kankaiksi

 1. Tuon Vuokkoset-kuvionhan voisi vaikka maalata siihen lentokoneeseen, josta Finnair joutui peittämään plagioidun Marimekko-kuosin. Sinivalkoisin siivin!

 2. N says:

  Mutta missä on Lahden Sininen?

 3. Ieppi says:

  Buahhahah nyt irtos päivän mehevimmät naurut! Kasper, olet aivan pistämätön!

 4. Mikko says:

  Kyllä, Teboil edustaa suomalaista osaamista parhaimmillaan. Myös kestävä kehitys mainittu.

  http://www.teboil.fi/yhtio/lukoil-group/

 5. Petra says:

  wowowo! magee idea, mahtavat naurut! vielä lisää ideoita vallilan kankaisiin:
  Viagra, Hesburger, Suomen Hiiva, Turun Muna.

 6. Jukka Kähkönen says:

  LLLLoistavaa.

  Minä haluan heti itselleni Pfizer-verhot! Juunou, kyse on niistä salmiakin näköisistä sinisistä pillereistä, se olisi ihan us-ko-mat-to-man chick verhoina!

  Muutenkin lääkepuolelta löytyisi vaikka millä mitalla hyviä verhokangasideoita. Miten olisi vaikka “Canesten”?

  Ja tuo burana toimisi vielä paremmin, jos siihen sekoittaisi jotain psykedeeeelistä raitakuviota. Juunou, katsot vähän aikaa verhoa, niin on jo asiaa lääkekaapille.

 7. Juha says:

  Miten olisi Koskenkorva tai Ruskea Reino!?

 8. A says:

  Aktivia puuttuu :’D

 9. Olli says:

  Miksei myös Perskindol.

 10. Timo Poikolainen says:

  Kannatetaan!!

 11. […] kertaa myös uudet SBM-läiset: Kasper Diem (teidän on ihan pakko lukea tämä), PinjaColada (voi luoja miten kaunis blogi!), Also Sprach Jussi (hyvää […]

Leave a Reply