Maailman ensimmäinen aikamatka!

Lukijat!

Meillä on teille hyviä ja huonoja uutisia.

Ensin huonot: eilen Kasper Diem -blogin luoja, Kasper Strömman liukastui seistessään WC-pöntön päällä ripustakseen kellon seinään, jonka seurauksena hän liukastui ja löi päänsä.

Hyvät uutiset ovat kuitenkin ne että tämän seurauksena Kasper Diem -blogin perustaja, Kasper Strömman tuli keksineeksi Flux-kapasitaattorin.

Flux compression SMALL

Miksi tämä nyt on merkittävää, kysyt? No tietenkin koska tämä keksintö mahdollistaa aikamatkailun.

Aikamatkailu on tietenkin aihe joka on kiehtonut ihmisiä kautta aikojen, ja monet ihmiset ovat epäonnistuneet yrittäessään rakentaa kojeen joka mahdollistaisi aikahypyt. Siihen nähden aikakoneen rakentaminen olikin loppujen lopuksi yllättävän helppoa, kun vielä ottaa huomioon että käytimme pelkästään yleisesti kotitalouksista löytyviä osia.

Me rakensimme aikakoneemme komeroon, koska se on käytännöllistä.

KasperKomero2pieni

Mutta mihin ihminen matkustaa nyt kuin se vihdoinkin ensi kertaa ihmiskunnan historiassa on mahdollista? Me valitsimme tulevaisuuden, koska se kiinnostaa meitä kaikkein eniten.

Muuten: on hämmästyttävää mitä kaikkea tietokoneilla pystyy tekemään nykyään jos osaa vähänkin ohjelmoida.

Mac timemachine liten

Me asetimme aikakoneen neitsytmatkan vuoteen 2020, koska se on selvästi tulevaisuutta, muttei liian kaukaista tulevaisuutta. Tuleekin olemaan jännä nähdä mitä kaikkea silloin onkaan. Lentäviä autoja? Onneksi on kamera mukana – raporttia seuraa varmasti!

Wish me luck liten

No niin, kaikki turvatarkastukset tehty tässä sitä mennään! ”Cabin crew, prepare for takeoff”. Ai niin, paitsi soolonahan tässä lennetään.

Trapped in the time machine small

Tämä on muuten ihan valtava harppaus ihmiskunnalle.


0 Shares

4 thoughts on “Maailman ensimmäinen aikamatka!

  1. […] me täällä Kasper Diem -blogissa kerroimme miten keksimme aikakoneen ja lähdimme aikamatkalle vuoteen 2020. Nyt kun olemme turvallisesti palanneet takaisin ja […]

  2. Pude says:

    Wish i could do aikamatka also

  3. […] teistä saattaa muistaa aikamatkan jonka me täällä Kasper Diem -blogissa teimme pari viikkoa sitten. Se oli valtava harppaus […]

  4. […] tämä ei ole ensimmäinen kertaa kun sitä ollaan aikakoneen kimpussa. Hmmm, miltä Flux-kapasitaattori […]

Leave a Reply