Top 3 Huuto.net -löydöt

Huuto.net on internetpohjainen huutokauppasivusto missä ihmiset yrittävät päästä eroon vanhasta roinastaan kutsumalla sitä optimistisesti  ”retroksi”. Tässä Kasper Diem -blogin valitsemat kolme parasta tuotetta.

Duplo pensas

3. ”Pensas”
Hyvä mielikuvitus ei ole pahitteeksi myytäessä yksittäistä legopalikkaa. Mutta jos tälle fantasy-linjalle lähdetään niin voisihan palikkaa kuvitella joksikin paljon jännemmäksikin. Hylätty asuntovaunu? Vihreä munasolu? Leninin pronssinen pää?

Hevoset

2. Hevosten kaulat löystyneet
Usein ei tule pala kurkkuun huuto.netiä selaillessa, mutta tämä on kyllä surullista. Snif. Kunniamaininta myös hakusanojen perusteellisuudesta.

Suolöytö

1. Suolöytö
Tehomyyjälle tärkeintä on että tavaraa riittää myyntiin vaikka kuntoluokitus olisikin vähän heikompaa. ”Aitoretroa” parhaimmillaan!


0 Shares

Leave a Reply