Vertailussa Pelican Rouge -kahvi vs haalea kraanavesi vs ruotsalainen kissamaito

Varoitus: tämä postaus mainostaa Pelican Rouge -kahvia. Se tulee väistämättä vaikuttamaan vertailun tulokseen.

Jos meiltä täällä Kasper Diem -blogissa kysytään, vastakkainasettelujen aika on nyt. Ainkain mitä tulee makuihin. Siksi panemmekin tällä viikolla kolme erityyppistä juomaa vertailuun keskenään.

Testattavat tuotteet ovat kutkuttavia: Pelican Rouge Soul Blend -suodatinkahvi vastaan ruotsalainen kissamaito vastaan lasillinen huoneenlämpöistä kraanavettä. Kaikki hyviä tuotteita, mutta mikä niistä voittaa tämän vertailun? Tämä on testi joka voi päättyä miten tahansa!

1. Ensimmäisenä on vuorossa kraanavesi. Tämä päijänteläinen klassikko on sinänsä myös tärkeässä osassa kahvinkeitossa, mutta mitä mielikuvia se herättää yksinään?

Neutraalia ja vilvoittavaa. Mutta myös märkää ja kosteuttavaa. Eli juuri niin kuin pitääkin. Tosin ei herätä paljon tunteita. Tämä on hyvin tyypillistä kraanavettä. Sinänsä tietenkin tärkeää, mutta ei mene niin sanotusti jalat alta kun tätä juo. 3/5.

2. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa ruotsalaisen ICAn valmistuttama kissamaito. Odotukset ovat isot tämän suhteen.

Huomioitavaa että kyseessä ei ole kissoista lypsettyä maitoa, vaan lehmänmaitoa joka on käsitelty kissoille sopivaksi. Millä tavalla se on käsitelty, kysyt? Se on epäselvää. Mutta ehkä siihen on lisätty kissanminttua?

Ei ole. Maku? ”Hyla-mainen”. Mutta ennen kaikkea tätä litkittyä tekee mieli pestä itseään käyttäen omaa, karheaa kieltään. Outoa. Ruotsalainen kissamaito saa arvosanakseen 2/5.

3. No mutta entäs sitten testin viimeinen, Belgian Antwerpenissä jo vuodesta 1863 paahtunut luovuuden ja huolellisen käsityön tulos Pelican Rouge Soul Blend -kahvi?

Koska juuri tässä kahvimerkissä ensiluokkainen laatu ja herkullinen maku ovat etusijalla ja pavut paahdetaan aina täydelliseksi kahvinautinnoksi meillä täällä Kasper Diem -blogissa on tunne että tämä saattaa voittaa.

Kyllä. Makuvivahteet ovat tummansuklaisia, ja kokonaisuutta raikastaa miellyttävä hedelmäinen hapokkuus. Ja kun vielä pitkä ja paahteinen jälkimaku antaa sopivasti potkua päivään, voittajasta ei ole epäilystäkään.

Tämä tummaksi paahdettu, vahvaluontoinen 100 % arabica -kahvisekoitus jonka raakapavut ostetaan Reilun Kaupan sopimusviljelijöitä latinalaisesta Amerikasta saa arvosanan 5/5.

Joten siinän se nähtiin: vaikka vesi ja kissamaito antoivatkin tiukan vastuksen, ne eivät pystyneet päihittämään Pelican Rouge -kahvia, jonka jokainen kupillinen on kuin pala yrityksen arvokasta historiaa.

Kasper Diem -blogi onnittelee makutestin voittajaa!

Tummapaahtoisten Pelican Rouge Soul Blendin ja Rich Blendin lisäksi saatavilla myös vaaleapaahtoiset Original Blend ja Silk Blend. Pelican Rougen kahveja saatavana K-kauppojen lisäksi tässä kuusta lähtien myös suurimpien S-Markettien ja Prismojen valikoimista.


0 Shares
Tagged , , , , , , , ,