Mielipide: Aion jatkaa muroihini virtsaamista niin kauan kun Intiassakin tehdään niin

Kirjoittanut valveutunut kansalainen

En erityisemmin pidä aamiaismuroista virtsan kanssa. Silti nautin kulhollisen joka päivä. Miksi? Koska olen antanut itselleni kerrottavan että Intiassakin tehdään niin.

Älä ymmärrä väärin. En erityisemmin nauti lämpimistä, ammoniakilta löyhkäävistä maissihiutaleista. Mutta silti aion jatkaa muroihini virtsaamista. Koska niin kauan kun yksikin intialainen nauttii aamiaismuronsa väkevän aamuvirtsan kera, en totta vie aio katsoa vierestä täällä Pohjolassa. Se on varmaa.

Herää kysymys miksi ihmeessä lopettaisin maissilastuihini virtsaamisen? Intiassa on arviolta tuhansia ihmisiä jotka virtsaavat murokulhoihinsa joka päivä. Miksi minun pitäisi silloin olla tekemättä niin?

Sen sanon tietenkin myös että suomalaiset ovat sitten sinisilmäistä kansaa. Riittää kun yksikin päättäjä nostaa heristävän sormen ja kertoo virtsannauttimisen terveyshaitoista, niin heti ollaan nöyränä poikana lopettamassa se. Mutta meikäläinen on toista maata!

Oikeastaan, saisinko virtsata sinunkin muroihisi?

Omani ovat katsos jo ihan möyheitä ja vettyneitä. Sinun taas näyttävät rapeilta ja neitseellisiltä. Mutta pieni kultainen suihku saisi ne kyllä äkkiä pehmenemään.

Ai miksi? Koska Intiassakin kuulemma tehdään niin. Jokaikinen päivä.


0 Shares
Tagged ,

One thought on “Mielipide: Aion jatkaa muroihini virtsaamista niin kauan kun Intiassakin tehdään niin

  1. […] On supertärkeää pitää huolta omasta ja läheisten hyvinvoinnista eikä kuluttaa itseään murehtimisella loppuun. Yksin ei voi tehdä kaikkea ja se kantsii muistaa. Mutta me kaikki voidaan tehdä parhaamme – koska eihän ole mitään järkeä virtsata omiin muroihin siksi, että Intiassakin tehdään niin.  […]

Comments are closed.