Kasperin ja Mikon podcast valokarnevaalissa: ”Tämän valon arvo on 42 Strömman-asteikolla”

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast on nimittäin taas ulkona. Tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Linnanmäen valokarnevaalissa.  Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Misstä tällä viikolla puhuttiin? Kasper haluaa ainakin nostaa esille kehittämänsä Strömman-asteikon joka mittaa valon tunnelmaa. Ja Mikko ei ole nähnyt uutta Sarasvuo-elokuvaa, mutta halusi silti puhua siitä.

Sen lisäksi Kasper pitää ongelmallisena että Suomen kieltä käytännönläheisesti opiskeleville opetetaan niin rumia sanoja, niin kuin vaikka ”makkari, mäkkäri ja maikkari”. Ja Mikko osoittaa olevansa Suomen liukkain poddaaja, koska ei ota mitään kantaa siitä pitäisikö Suomessa olla pysyvä kesä- vai talviaika.

Kasper kyseenalaistaa myös onko ”small talk hississä” todellakaan asia mitä pidetään hyvänä asiana milloinkaan, missä tahansa kulttuurissa. Jonka jälkeen juodaan viikon juoma.

Se taas on saksalainen Schwip Schwap. Tosin kolan ja appelsiinin miksaaminen epäilytti molempia koemaistajia niin paljon että Schwip Schwapin pistesaldo jäi vähäiseksi. Vaikkakin tuote on hauska lausua.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Maamme on onnekas että Kasperin ja Mikon podcast on olemassa.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , ,