Kasperin ja Mikon podcast väestönsuojelumuseossa: ”Poddaajat jotka eivät takeltele sanoissaan”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt, ja tällä kertaa onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät väestönsuojelumuseossa. Kuuntele jakso ilmaiseksi tästä:

Siltavuorenranta 14:ssa sijaitseva museo onkin saattanut mennä jopa monelta Helsingissä asuvalta ohi. Mutta kun on kerran käynyt, sitä ei saa tekemättömäksi.

Museossa tutustutaankin suojeluun “monelta eri kantilta”, ja onpa siellä jopa kerrostalokellarisimulaattori. Joka todistetutusti toimii hyvin akustisesti myös poddauspaikkana, joka nyt tuli kokeiltua.

No, mutta mistä jaksossa sitten puhuttiin? Ainakin uudesta Tekoälyradiosta, sekä pastasalaatista. Puhumattakaan menestyjien YO-juhlista, jossa käydään myös läpi juhlapuheen anatomia.

Lisäksi jaksossa juotiin tietenkin tuttuun tapaan viikon juoma, joka tällä viikolla oli klassiseen tölkkiin pakattu Royal Crown Cola. Asiaan kuuluu tosin että juuri tämä tölkkiyksilö oli mennyt vanhaksi kaksi vuotta sitten.

Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja juoma saatiin kokeiltua. Arvio ei tosin ollut parhaimmasta päästä, koska juoma koettiin hieman vetiseksi. 3/5.

Sinä kuitenkin kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos että kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy kahden viikon välein.


0 Shares
Tagged , , ,