Suomen suosituin podcast hotelli VALOSsa: ”Koirat ovat parhaita neuvonantajia”

Kaupallinen yhteistyö VALO Hotel & Work

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt, ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät hybridihotelli VALOssa pitchaamassa bisnesideoita Valon coworking areassa. Mikä hotelli VALO, kysyt? Helsingin Ruskeasuolla sijaitseva yhdistetty työskentelyn ja yöpymisen talo. Puitteet olivat joka tapauksessa mitä parhaimmat.

Kasperilla olikin bisneshousut jalassa ehdottaessa Mikolle podcastin kalibrointimaksua. Onkin suoranainen ihme ettei kukaan ole keksinyt tätä ideaa aikaisemmin. Mikon sormi taas toi terveisiä Berliinistä. Tämän lisäksi tervehenkistä puhetta presidentinvaaleista.

Sen lisäksi juotiin tuttuun tapaan viikon juoma. Se oli tällä viikolla kotimaisen viinikulttuurin edelläkävijä ja johtotähti, En v*ttu tiiä -kuohuviini. Pullon sisältämä saksalainen kuiva kuohuviini sai 5/5 pistettä. Etiketti sen sijaan ei saanut yhtä varauksetonta ylistystä.

Sinä kuitenkin kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy kahden viikon välein. Tämän viikon jakso tehtiin yhteistyössä VALO Hotel & Workin kanssa.


0 Shares
Tagged , , , ,