Suomen suosituin podcast Pukkisaaren muinaismarkkinoilla: ”Miksi Mikolla on porttikielto Forssaan?”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Pukkisaaren muinaismarkkinoilla. Ei ole liikoiteltua väittää että kyseessä onkin rautakautisin jakso tähän asti.

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Ensinnäkin tuli luonnollisesti rupateltua historian elävöittäjien kanssa jotka tekivät tapahtuman mahdolliseksi. Mutta myös kerrottua sekä Tukholman että Forssan -matkojen kuulumiset.

Entä onko totta että miehet ajattelevat Rooman valtakuntaa keskimäärin kuusi kertaa päivässä? Jos tapahtumaa elävöittäneeltä espoolaiselta roomalaiselta kysyy, niin luultavasti kyllä.

Lisäksi Kasperin kirjanurkassa tutustutaan historialliseen teokseen Vuosi keskiajan Suomessa. Tiesitkö esimerkiksi että naantalilaiset munkit keksivät anti-Viagran jo keskiajalla? Suositeltava teos.

Lisäksi juotiin tietenkin tuttuun tapaan viikon juoma, joka tällä viikolla oli ruotslainen Skog-tonic. Se maistui juuri siltä mitä purkki lupaa.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kuuntele jakso Podme-palvelusta.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy kahden viikon välein.


0 Shares
Tagged , , ,