Kasper ja Mikko Brygalla: ”Pistin sulle snäpin, YOLO”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jäälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät rupattelemassa kauppakeskus Redin kattoterassilla, eli ”Brygalla”. Onko jakso ehkä paras tähän asti? Päättele itse kuuntelemalla tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin tutustunut eliittikuuntelija Touko Tolpon vinkkaamiin ”nuorison hittitermeihin”, ja keksii sen jälkeen uusia, pohjaten Suomen suosituimman podcastin rikkaaseen ilmaisuvalikoimaan. Kun taas Mikko on katsellut Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa.

Sen lisäksi Bisneskassulla on tällä viikolla bisneshousut jalassa, ja pitchaa bisnesideoitaan nojaten tähän uutiseen moldovilaisesta piraattihelikopteritehtaasta. Ideoista toteuttamiskelpoisin lienee ainakin Kasperin ja Mikon joutsenmerkki. Jonka jälkeen  jälkeen Mikko kertoo siitä kun pysäköi parkkihalliin.

Ja tottakai jaksossa juotiin myös viikon juoma. Se oli tällä viikolla korealainen Shikhye, joka on perinteinen mallas- ja riisipohjainen juotava, joka ilmeisesti tunnettiin alunperin jälkiruokana. Juoma itsessään nyt oli mitä oli, mutta sen mainokset kiinnostivat Kasperia. Jonka vuoksi Shikhye sai huippuarvosanan 5/5.

Sinä kuulet itse – kaikenkaikkiaan huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,