Kasperin ja Mikon podcast raikkaan veden äärellä: ”Kiitos ämpäri”

Kaupallinen yhteistyö: Suomen punainen risti

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla jaksoa sponsoroi SPR, siinä puhutaan raikkaasta vedestä ja sen saatavuudesta, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

No, toki ”jutunjuurta” riittä veden lisäksi muustakin. Kasper puhuu esimerkiksi siitä miten on joutunut Facebookin uuden vihapuhealgoritmin uhriksi, ja Mikko taas on löytänyt uuden esimerkin bisneksen ja rap-musiikin kauniista liitosta.

Sen lisäksi Kasper on laittanut ”jingle-housut jalkaan” ja esittelee siksi uuden segmenttinsä, Kasperin mediakatsauksen.  Siinä käsitellään tällä viikolla niin tallustelevia mäyriä kun drone-pioneereja. Hyvä uutisviikko.

Entäs juotiinko viikon jaksossa juoma? Tietenkin juotiin. Se olikin tällä viikolla Pisara 2019 -harjoituksen hengessä raikas vesi., eikä ole liioiteltua sanoa että se oli paras kaikista niistä yli sadasta eri juomasta joita Suomen suostuimmassa podcastissa on vuosien varrella juotu. 5/5 pistettä.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Suomen punainen risti.


0 Shares