Tervetuloa Mall of Shopping Centreen

Hei, ja tervetuloa tänne Mall of Shopping Centren esittelykierrokselle. Kiva että pääsitte kaikki tulemaan tänne Skandinavian isoimpaan ostoskeskukseen.

Tiesittekö että me täällä Mall of Shopping Centressä olemme tosi kansainvälisiä? Siksi emme ole nimenneet kerroksiamme numeroilla. Sellainen vaan sekoittaa ulkomaanelävän pään. Sen sijaan olemme nimenneet kerrokset ulkomaalaisten – eli coolien – paikkojan mukaan. Tämän kerroksen nimi on esimerkiksi Little Britain. Miksi? Niinkuin Britannia me täällä Mall of Shopping Centressä olemme eurooppalaisia, avoimia ulkomaailmalle ja ennen kaikkea ylpeästi englanninkielisiä. Am I right? 

Mutta hetkinen! Ap ap ap – taisin kuulla jonkun teistä äsken käyttävän sanaa ”kauppakeskus”? Me emme täällä Mall of Shopping Centressä käytä k-sanaa ollenkaan. Sen sijaan puhumme elämyskeskuksesta. Koska mikä olisi enemmän elämyksellistä kuin puhua kerrosten sijaan erilaisista kansainvälisistä paikoista? Niinkuin meitä yläpuolella oleva kerros jota vielä rakennetaan, ja siksi on täynnä ulkomailta palkattuja halpoja rakennusmiehiä. Me kutsumme sitä Little Ukrainaksi.

Haluaisin myös painottaa että me täällä Mall of Shopping Centressä olemme myös erittäin ekologisia. Mistä sen huomaa? Siitä että autohallikerrokseemme Little Detroitin seinille on maalattu kukkasia. Eikö olekin kivaa? Uskomme että kukkasten maalaminen parkkihallin seiniin hidastaa ilmastonmuutosta huomattavasti.

Mistä sitten olemme eniten ylpeitä, kysytte? Ehkä meidän Little Eastern Europe -kerroksesta. Siellä on peräti viisi itäeurooppalaista pikavaateketjua, joista kukaan teistä ei ole ikinä kuullutkaan ennen. Ne vaatteet mitä siellä myydään ovat muuten sitten erittäin muodikkaita.

Ei kun hetkinen, nyt sain viestin jossa sanotaan että nyt ne menivätkin hetki sitten pois muodista.

Paitsi hyviä uutisia! Liikkeisiin tuli äsken monta rekkalastillista täydennystä, joten valikoima on sittenkin taas muodissa. Huh.

Muistatteko kun mainitsin elämyksellisyyden? Jos menemme syvemmälle maan alle, parkkihallin alta löytyy kerros nimeltä Little Bangladesh. Täällä meillä on ihan oikeita lapsia työharjoittelussa, jotka saavat ommella kimalteleviä paljetteja niiden viiden itäeurooppalaisen pikamuotiketjun vaatteisiin. Näettekö miten söpösti lapset yskivät kun hengittävät kangaspölyä? Se on osa elämystä.

Toisaalta, kannattaa myös panna merkille miten lapset yskimisen lomassa hymyilevät. Se on siksi että meidän avajaisviikonlopun aikana te ostitte ne viisi itäeurooppalaista pikamuotikauppaa tyhjäksi. Joten lapset hymyilevät koska tilauskanta elpyi. Ja meillä täällä Mall of Shopping Centressä taas on syytä hymyillä, koska olemme kuulleet että itä-eurooppalaisten liikkeiden omistajat saattavat lähettää meille siitä hyvästä kiiltävän mitalin.

Hetkinen, nyt minulle tulikin viesti että naapurikaupunkiosaan on juuri avattu vielä isompi ja elämyksellisempi ostoskeskus.

No, mutta hetken pääsimme sentään loistamaan kirkkaasti.


0 Shares
Tagged , ,