Kasperin ja Mikon podcast uudessa Skidilä-kahvilassa: ”Voimmeko jotenkin nopeuttaa Suomen kielen näivettymistä?”

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast on nimittäin jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät tapaamassa Sanna Manderia hänen osittain perustamassa uudessa Skidilä-kahvilassa Annantalossa. Kuuntele tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Ainakin siitä miten Kasper on keksinyt uudet, suomenkieliset nimet planeetoille. Mutta myös siitä miten Kasperin ja Mikon podcast haluaa kantaa kortensa kekoon Suomen kielen näivettämisen nopeuttamiseksi.

Lisäksi Kasper raportoi Haminaan pystytetystä Suomen korkeimmasta lipputangosta. Tämä 736 000 euron projekti onkin kaikin tavoin kiehtova.

Sanna Manderkin pääsee tietysti ääneen, ja kuulemme muunmuassa uunituoreesta Sannan kuvittamasta Prinsessakirjasta. Se on erinomainen ihan senkin takia että yhden kirjasta löytyvistä saduista on kirjoittanut vuoden graafikko 2013 ja Suomen suosituin poddaaja Kasper Strömman.

Entäs juodaanko viikon jaksossa juoma? Voi pojat että juodaan. Se on tällä viikolla Ruotsista importoitu, calvadostynnyrissä kypsytetty Nygårdan valmistama premium-julmust.
Pruuviin otettiin tällä viikolla Sanna mukaan, koska Ruotsissa kasvaneena Sanna jos joku osaa arvostaa julmustia kulttuurillisenä ilmiönä, sekä eri valmistajien hienovaraisia makuvivahteita. Arvosana? 5/5.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Voimme kaikki olla onnekkaita siitä että Suomen suosituin podcast on olemassa.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Uusi Skidilä-lastenkahvila taas sijaitsee osoitteessa Annankatu 30, Helsinki.


0 Shares
Tagged , , ,