Kasper ja Mikko Sorbus-galleriassa: ”Miespoddaajilla on niin helppoa”

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast on nimittäin jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituin podcast käy Sorbus-galleriassa tutustumassa Jaakko Pietiläisen Asuntomessu-näyttelyyn. Kuuntele tästä:

Suomen suosituin podcasthan on asuntomessu-veteraaneja, joten sikälikin oli mielenkiintoista tutustua tähän tuttuun konseptiin uudesta taide-vinkkelistä. Näyttelyä voikin suositella, ja se on auki 4.11.2018 saakka.

Mistä muusta jaksossa sitten puhuttiin? Ainakin siitä miten passiivisaggressiivinen Helsingin kaupungin viestintä pahimmillan voi olla. Sekä siitä miten Facebookin ”hassut tapahtumat” ovat riistäytymässä käsistä.

Tämän jälkeen Mikko puhuu jälleen kerran lämpimästi diesel-autoilun puolesta, jonka jälkeen vanha klassikko, ”Bisnes-kassu pitchaa”, palaa ohjelmistoon. Mikko ei tosin tällä viikolla ole erityisen vastaanottavainen ideoille.

Juodaanko jaksossa juoma? Tietenkin juodaan. Tällä viikolla se on lukijamme John Starkin toimittama tonic-vesi Kanariansaarilta, ja itseasiassa jo toinen John-juoma jonka hörppäämme. Saako Johan tästä arvonimen kuukauden kuulija? Todellakin saa. (Itse juoma sai 4/5).

Lopuksi käydään vielä läpi miksi miespoddaajilla on niin helppoa, sekä lanseerataan uniikki Hyvä veli -verkosto Kasper ja Mikko -podcastin eliittikuuntelijoille.

Aijaij. Olipa siinä kaikennäköistä. Taitaa olla niin että Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin ihan syystä.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , ,