Kasperin ja Mikon podcast Helsinki International Horse Showssa: ”Tervetuloa Kasperten liittoon”

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast on nimittäin jälleen ulkona. Ja tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun lukijamme* Katja Ståhl kutsui Suomen suosituimman podcastin tekijät Helsinkin International Horse Showhon tutustumaan hevosten maailmaan. Kuuntele tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa puhuttiin? Ainakin photoshoppaavista ruotsalaisista influenssereista. Sekä siitä miten ruotsinlaivan tax-free -myyntiä yritetään nykyään vauhdittaa yllätyksillä.

Mikko tekee tämän lisäksi kiehtovan hevostestin. Jonka jälkeen saamme kuulla kohtaamisesta johon liittyy vauva joka on saanut nauttia Kasperin ja Mikon podcastista äidinmaidossa.

Entäs oletko ikinä kuullut Kasperten liitosta? Jos nimesi on erään suositun poddaajan lailla Kasper, tämä on liitto joka voisi kiinnostaa sinua. Lisätietoja täältä.

Entäs juotiinko jaksossa tavalliseen tapaan juoma? Tietenkin juotiin. Se oli tällä viikolla ruotsalainen proteiinikahvi joka ei oikeastaan maistunut kahville ollenkaan. Eikä mahdollisesti edes proteiinille. 1/5.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Siihen on syynsä että juuri Suomen suosituin podcast on Suomen suosituin podcast.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen ensimmäinen ja suosituin podcast, joka sitäpaitsi on esiintyt kerran livenä Ruisrockissa. Se ilmestyy joka torstai. 

*Tiedämme ettei ole lukija


0 Shares
Tagged , ,