Kasperin ja Mikon podcast: Ruisrock LIVE

48Ruisrocklive520

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ulkona. Tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso, koska se on nauhoitettu livenä Ruisrockissa. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai striimaa suoraan tästä:

Paitsi että jakso on tietenkin erinomainen, se on myös merkityksellinen siinä mielessä että se on ensimmäinen ikinä nauhoitettu podcast suomalaisella musiikkifestivaalilla. Jos kuuntelee tarkkaan, jakson taustalla voikin siksi kuulla korvia huumaavaan historian havinan.

48suomensuosituinviini520

Mistä sitten jaksossa puhuttiin? Ainakin kuulemme kun Kasper soittaa puhelun turkulaiselle seksilinjalle. Ja Mikko taas pääsee aloittamaan väkevän kampanjointinsa diesel-autojen puolesta. Jonka lisäksi kuulemme puheluita sekä Naantalin Saulilta että Ritvalta. Paikalla ollut yleisö olikin syystä haltioissaan.

48KasperMikkoStage520

Ei siis ole juurikaan liioiteltua sanoa että kyseessä on luultavasti paras jakso tähän asti. Joskus sitä miettiikin miten se podcast voikin tällä tavalla parantua viikko viikolta?

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , ,