Kasper Diem: Perussuomalaiset käynnistelemässä ensimmäistä standup-kiertuettaan

Perusstandup3

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan eduskuntapuolue Perussuomalaiset on syksyllä käynnistelemässä ensimmäistä standup-kiertuettaan. Suomen kaupungeista käydään läpi ainakin Kuopio, Seinäjoki, Mikkeli, Jyväskylä sekä Järvenpää, ja puolueen oman tiedotteen mukaan luvassa on ”naurulihaksia koetteleva vitsijuhla”.

Perussuomalaisten puhemies, eikö tämä ole hieman erikoinen veto?

”Tämä on luontevaa jatkoa puolueen harjoittamalle politiikalle. Meillähän on tunnetusti puolueemme riveissä maamme humoristisemmat kansanedustajat, aina laskemassa leikkiä. Nyt tämän kiertueen myötä toivomme voivamme jalkautumaan tämän naurujuhlan kanssa kansan pariin.”

Kasper Diem -blogin eilen näkemässä koenäytöksessä kaikki materiaali ei kuitenkaan vaikuttanut. Näytöksessä eri kansanedustajat nousivat lavalle ja sanoivat vuorotellen jotain rasistista, mutta kukaan yleisöstä ei tuntunut nauravan?

”No niin, eilen näkemäsi näytös oli todellakin vasta koenäytös. Mutta moni kansanedustajamme on kerännyt tätä kiertuetta varten internetin keskustelupalstoilta uutta rasistista materiaalia jota ei ole kuultu ennen, joten voin vakuuttaa että kun pääsemme tien päälle asia tulee olemaan täysin eri.”

Eilinen näytös ei todellakaan vaikuttanut olevan mikään naurujuhla? Ainakaan kukaan ei nauranut ääneen.

”No, setti ei silloin ollut vielä hioutunut. Mutta meillä tien päälle lähtee todellakin humoristisemmat edustajat, sen voin luvata. Joten malttia.”

Mutta eilisessä näytöksessä oli siis todella hiljaista. Olisi voinut kuulla nuppineulan putoavan?

”No, siihen voin vain sanoa että meidän huumori ei sitten ehkä ole kaikille. Mutta luulen että sinunkin mielipide vaihtuu illalla kun kuulet uutta materiaalia missä mainitaan muslimit. Kyllä se naurujytky sieltä sen myötä tulee.”


0 Shares
Tagged , , , , ,