Toisen ääripään reagointi katupartiointiin huolestuttaa

skates

Moni ”isänmaalliseksi” itseään kutsuva ryhmittymä on viime aikoina aloittanut katupartioinnin jonka tarkoituksena on omien sanojensa mukaan ”suojella valkoisia suomalaisia”. Useimmat pitävät tätä huonosti peiteltynä uusnatsien rasistisena toimintana, mutta esimerkiksi Hämeen poliisi pitää partioita tervetulleina.

Vaikkakin näille katupartioille yhteistä on niiden äärioikeistolainen tausta, Poliisi ja Suomen hallitus ei ole huolissaan. Lisäksi he haluavat muistuttaa että ns. toisessa ääripäässäkin on ihan yhtä paljon vikaa.

Niin sanottu toinen ääripää onkin tällä viikolla Porissa aloittanut vanhojen luistinten keräyksen maahanmuuttajille, mitä pidetään erityisen huolestuttavana.

Kasper Diem -blogin tavoittaman nimettömänä pysyttelevän kansalaisen mielestä tämä on vakavuudessaan täysin verrattavissa katupartioihin, jollei pahempaa.

”Mieti nyt itse. Ei ole Suomen edun mukaista jos turvapaikanhakija oppii liian hyväksi luistelijaksi, koska se voi asettaa jo täällä asuvan suomalaisen naurunalaiseksi. Sellaista ei voi hyväksyä. Ei siis tällä kertaa maassa maan tavalla.”

Viranomaisten puolesta kansalaisia kehotetetaankin siksi harkitsemaan kaksi kertaa ennen kun osallistuvat keräykseen.

Poliisi pitää tilannetta silmällä.


0 Shares
Tagged , , ,