Kuukauden kirje

Joskus me täällä Kasper Diem -blogissa saamme ihan fyysistä, postilaatikkoon saapuvaa postia. Sitä tulee kuitenkin sen verran harvoin että olemme päättäneet tästä lähtien palkita parhaimman lähetyksen kuukauden kirje -tittelillä. Tällä kertaa se on kristillissävytteinen pieni pamfletti.

Kaarme1

Tämän kuun kirjeessä on siis valittuja sampleja raamatusta, sekä suomeksi että englanniksi. Emme ole ihan varmoja miten ne liittyvät blogiimme, mutta suosikkilauseemme on Kristus vuotaa yhtä verta ristillä.

FalseWitness

Painetut lauseet eivät kuitenkaan selkeästi täysin ole tyydyttänyt lähettäjää M.Ilkkaa, koska esitteeseen on kuulakärkikynällä tämän lisäksi lisätty lähettäjän omia tuumailuja. Näitä ovat mm. horojen/lesbojen touhut ovat syntiä YLEssäkin, kavahtakaa antimessiaan palvelustanne ja miksi annatte lapsillenne käärmeen, kun he pyytävät leipää. Syvällisiä mietteitä.

Viimeiseen lauseeseen on tosin sanottava että emme todellakaan syöttäisi käärmettä kenellekään, ainakaan nyt tammikuussa kun osallistumme vegaanihaasteeseen. Käärmethän ovat eläinperäisiä. Tai no, ehkä siinä tapauksessa jos käärme olisi tehty soijasta.

Kakkosluokka

Huolestuttavinta ei kuitenkaan ole kirjeen sisältö, vaan se että lähettäjä on päättänyt säästää kymmenen senttiä käyttämällä toisen luokan postimerkkiä.

Se jos jokin on selvä avunhuuto.

Haluatko sinä lähettää kirjeen Kasper Diem -blogiin? Osoite on silloin Kasper Diem -blogi, Castreninkatu 8, 00530 Helsinki.


0 Shares
Tagged , , ,