Vuoden voimaannuttavin joululaulu

Joskus törmää joululauluun joka on vain enemmän kaikilla tavoin. Sellainen on Andrea Bocellin versio kappaleesta Santa Claus is Coming to Town. Voit katsoa sen tässä alla.

Mitä sanoitkaan? Olet kiireinen etkä nyt ehdi katsoa mitään videota? No, onneksi Kasper Diem -blogi on käynyt sen läpi puolestasi hetki hetkeltä.

Stage

0:00 Video alkaa Andrea Bocellillä joka istuu lavalla keskellä lapsikatrasta. Lasten katseet ovat ihailevia, jonka lisäksi heidät on stailattu ”talvisiksi”. Tämä on saatu aikaiseksi kaulaliinoilla.

0:12 Lähikuvaan ilmestyy tyttö jolla on hammasraudat. Ilmeestä päätellen tyttö ei voi uskoa että joku osaa laulaa niin hyvin kuin Andrea Bocelli.

0:20 Andrea Botticellin tyyli kiehtoo. Kokovalkoinen asu yhdistettynä harmaaseen parransänkeen tuo mieleen Del Monte -miehen viettämässä vapaapäivää.

0:40 Nyt kappaleeseen tulevat mukaan seksikkäät viulunsoittajat. Jouluinen tunnelma yltyy.

1:15 Lavalla on jouluisia kuusia. Tunnelma on niinkuin Rukalla, jos Rukalla esiintyisi kokaiiniparonin näköinen laulava italialainen.

1:30 Ei, kyllä Andrea Bocelli on sittenkin ennemmän niin kuin  laulava enkeli vailla vakituista asuntoa.

2:00 Andrea Bocelli laulaa niin korkean nuotin että lähimpänä seisovien suut loksahtavat auki.

INcredible

2:02 Ei, se on totta. Katsokaa vaikka. Loks. Loks.

INcredible2

2:30 Nyt Andrea Bocelli on yhtäkkiä kaivanut jostain melodican! Andrea Bocelli soittaa melodicaa niin kuin ei olisi huomista.

2:52 Lasten mielestä jokainen asia jonka Andrea Bocelli tekee on mielenkiintoinen. He eivät saa silmiään irti tästä laulavasta kodittomasta henkilöstä. Andrea Bocellin laulu on kuin kissanminttua lapsille.

3:15 ”Who’s coming?”

3:17 ”WHO’S COMING?”

3:30 Kaikki yhdessä: ”Yeah!”

Ja sitten kappale on ohi, yhtä nopeasti kuin alkoikin. Vähän niin kuin joulu itsessään.


0 Shares
Tagged , , ,