Vuoden vauva maistaa kiinteää ruokaa


Lukijat!

Kuten kaikki tietävät lapset kasvavat hitaasti. Siksi onkin yllättävää että vuoden vauva on vasta vähän yli neljä kuukautta vanha. Eikö tunnukin että vuoden vauva on ollut seurassamme jo vuosikausia? Mutta uskottava se on.

KasperAtlas2_520

Joka tapauksessa neljä kuukautta on vauvalle tärkeä rajapyykki, koska silloin vauvat alkavat syömään kiinteää ruokaa maidon lisäksi. Me taltioimme tietenkin tämän herkän hetken.

Vau. Niin kehittynyt. Mutta eipä sitä turhaan kutsuta vuoden vauvaksi.

KasperAtlas520

Tätä postausta sponsoroi Ella’s Kitchen -lastenruoat, joka tarkoittaa että hyvin se vuoden vauva vetää. Ei nimittäin ole kovin monella neljäkuisella vauvalla sponsoria. Siinä mielessä voisikin sanoa että vuoden vauva muistuttaa pientä huippu-urheilijaa.

 


0 Shares
Tagged , , ,