Internetraportti: hippi pahoinpitelikin luultavasti itsensä

yvaskyla

Viime päivinä olemme saaneet lukea laajalti uusnatsien mielenosoituksen yhteydessä Jyväskylässä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Suurin osa ihmisistä ovat myös täysin oikeutetusti tuominneet teon.

Mutta jos lukee internetin keskuskestulpalstoja tilanne ei olekaan enää niin mustavalkoinen. Varsinkin innokkaan uusnatsin Saaresmaan Jukan mielestä pohjimmiltaan on kyse väärinymmärryksestä.

”Minusta tämä näyttää aika selvältä tapaukselta missä hippi on pahoinpidellyt itsensä.”

Saaresmaa kertoo valvoneensa koko yön keräämässä tietoja lauantain tapahtumista.

”Elikkä minusta näyttää siltä että uusnatsit olivat rauhanomaisesti osoittamassa mieltään kun he näkivät miten joku löi sinnikkäästi itseänsä Sokoksen eteisessä.”

Saaresmaa kertoo ymmärtävänsä ettei kansallissosialistit ole voineet jäädä siinä tilanteessa toimettomiksi.

”He tietenkin ryntäsivät heti porukalla apuun, mutta huomasi etteivät voineet tehdä mitään. Ymmärrykseni mukaan kyseessä on ollut todella itsetuhoinen yksilö joka vaan takoi ja takoi itseänsä.”

Saaresmaa ei itse ollut paikalla, mutta on silti melko varma tapahtumien kulusta.

”Uusnatsit ovat luonnollisesti yrittäneet auttaa uhria ojentamalla lippukeppejään uudestaan ja uudestaan, mutta turhaan. Vieläkin harmittaa niiden puolesta.”

Saaresmaan mukaan uusnatsit ovat tämän jälkeen siirtyneet elvyyttämään jo tajuntansa menettänyttä hippiä maihinnousukengillään kun poliisi on puuttunut peliin.

”Tottakai harmittaa että nämä konstaapelit keskeyttivät uusnatsien auttamisyritykset pippurisumutteellaan. Se oli ylilyönti, mutta poliisin puolustukseksi täytyy myöntää että tilanne näytti todennäköisesti kaikin puolin sekavalta.”

Kaiken kaikkiaan Saaresmaa pitää kuitenkin päivää onnistuneena.

”Voi vaan kuvitella miten pahaan kuntoon hippi olisi voinut mennä jos uusnatsit eivät olisi sattuneet kävelemään ohi. Eläköön kansallissosialismi!”


0 Shares
Tagged , ,