Todellista suvaitsevaisuutta on hakata kaikki väriin katsomatta

Neonazism

Kirjoittanut äärioikeistolainen

Meitä uusnatseja kutsutaan usein virheellisesti rasisteiksi. Väitetään että suosisimme erityisesti Suomessa syntyneitä, valkoihoisia ihmisiä ja pitäisimme kaikkia muita vähempiarvoisina.

Mielestäni tämänpäiväinen väkivaltainen mielenosoituksemme osoittaa että mikään ei voisi olla vähemmän totta.

Mitä tulee väkivaltaan me uusnatsit olemme nimittäin värisokeita. On tietenkin totta että väkivallalla maahanmuuttajia kohtaan tulee aina olemaan erityinen paikka sydämissämme. Mutta pieksemme oikein mielellämme kenet tahansa, kunhan tilaisuus annetaan.

Se ei katso aikaa eikä paikkaa, ja on meille kunnia-asia.

Mutta tasa-arvoajattelumme väkivallan suhteen ei suinkaan lopu tähän. Koska eihän se olisi tasa-arvoa jos pahoinpitelisimme pelkästään heteromiehiä. Siksi pieksemme mielellämme myös homoja ja vammaisia, sekä tarpeen tullen naisia ja miksei lapsiakin. Se on meille uusnatseille kunnia-asia.

Mutta niinkuin kaikki muutkin me uusnatsit peräänkuulutamme nyt järkevää keskustelua.

Toivoisimme nimittäin aitoa ja kiihkotonta keskustelua maahanmuutosta, maahanmuuton seurauksista ja oikeudesta hakata ihmisiä Sokoksella.

On tosin virhe ajatella että olisimme rajoittuneita tässäkään suhteessa. Tosipaikan tullen voimme nimittäin myös hakata ihmisiä Anttilassa, Stockmannilla tai vaikkapa Halpa-hallissa. Mitä tulee väkivaltaan olemme kaikkiruokaisia.

Me uusnatsit toivomme nyt että kaikki ymmärtäväisivät että jonkun hakkaaminen sairaalakuntoon ei katso ikää, rotua eikä sukupuolta.

Ja jos se ei mene paksuun kalloosi hakkaamme sinut porukalla.


0 Shares
Tagged , , ,