Näin askartelet todella helpon syksyisen kääpiökoivun

Toivooko lapsesi uutta Playstationia? Älä anna periksi vaan tee niinkuin me Kasper Diem -blogissa, ja askartele hänelle sen sijaan älyttömän leväperäinen syksyinen kääpiökoivu.

Tarvitsetnaita520

1. Ennen kun aloitat kannataa valmistella kaikki huolella. Tulet tarvitsemaan 1) melkein tyhjän wc-paperirullan 2) maalarinteippiä ja 3) mustan tussin. Nämä ovat kuitenkin tarvikkeita jotka löytynevät jokaisesta taloudesta.

Piirros520

2. Aloita riisumalla viimeiset wc-paperit hylsystä. Pidä ne kuitenkin visusti tallessa koska tulet tarvitsemaan niitä myöhemmin. Tartu sen jälkeen tussiin ja piirrä ”kaarnaisia” kohtia hylsyyn. Ymmärrämme että ”möhliminen” on tässä vaiheessa todennäköistä koska kaikki eivät voi olla yhtä lahjakkaita kuvittajia kun vuoden graafikko (2013), mutta voit vaikka harjoittella jollekin muulle paperille etukäteen jos olo on epävarma.

Lehdet520

3. Valmista? Hyvä. Nyt tarvitset maalarinteippiä. Revi säästämästäsi wc-paperista pieniä paloja ja kiinnitä ne maalarinteipinpalasilla koivun ”runkoon”. Huomaathan että maalarinteippi on samanväristä kuin koivun ”lehdet”? Se ei ole sattumaa.

Kaapiokoivu520

4. Nyt jos olet tehnyt kaiken oikein sinulla pitäisi olla näin hutiloiden tehdyn oloinen pieni leikkipuu! Ja mitä parasta, valmistettu materiaaleista jotka löytyvät miltei joka kodista.

sykysyinenkoivu520

5. Takaamme että tästä syksyisestä kääpiökoivusta tulee nyt olemaan iloa tunneiksi kaikenikäisille lapsille. Ja jos lapsesi vielä tämän jälkeen toivoo pelikonsolia näitä voi aina tehdä lisää sitä mukaa kun wc-paperia kuluu taloudessa. Itseasiassa askarteluprosessi voi jatkossa toimia hyvänä peloitteena aina kun Playstation tulee puheeksi. Ja kun koivuja on tarpeeksi monta niillä on kiva vaikka koristella auton kojelauta.

Askartelun iloa toivoo koko Kasper Diem -blogin henkilökunta!


0 Shares
Tagged , , ,