Kymmenen keinoa miten tulla itsevarmemmaksi, numero neljä toimii hienosti vai toimiiko, ei ehkä välttämättä

1024px-Nicolas_Sarkozy_(2008)

1. Äänen käyttö
Hermostuneet ihmiset saattavat korottaa ääntän epäluonnollisen paljon. Hyvä keino on siksi aina aloittaa jokainen lause kuiskaamalla jolloin äänenkorotus muuttuu normaaliksi puheääneksi lauseen lopussa. Tämä antaa sinusta sitäpaitsi maineen äärimmäisen mielenkiintoisena puhujana.

2. Pienet osoittelevat väkijoukot
Jos näet ryhmän ihmisiä osoittelemassa sinua ja kuiskimassa toisilleen se ei todellakaan tarkoita että ne pitäisivät sinua nolona ja epämuodikkaana. Pitää muistaa että monessa kulttuurissa silmien pyörittely saattaa olla arvostuksen ele. Kannattaa siis toivoa että nämä ihmiset tulevat tästä mielikuvituskulttuurista.

3. Vetoketjut
Esitelmää pidettäessä kannattaa pitää mielessä että ainoa asia joka erottaa yleisön paljaasta alapäästäsi on housujen vetoketju. Kannattaa siis tarkistaa että vetoketju on vedetty kunnolla ylös ennen esitelmän alkua. Mutta kannattaa myös muistaa että vetoketju voi salakavalasti aueta esitelmän aikana. Siksi housujen etumusta kannattaakin räplätä viiden minuutin välein esitelmän aikana.

4. Metsässä liikkuminen
Jos tapaat metsässä karhun kannattaa pitää mielessä että villieläin todennäköisesti pelkää sinua enemmän kuin sinä karhua. Tämä saattaa olla hyvä vinkki metsässä, mutta itseluottamuspelissä pätee muut säännöt joten jatka lukemista.

5. Neuvottele saunassa
Jos olet herkkä punastelemaan kannattaa mahdollisuuksien mukaan sopia kaikki neuvottelutilanteet saunaan. Siellä punastumista ei huomaa. Vastakkaista sukupuolta olevat neuvottelukumppanisi voi tietenkin pitää tätä epäsopivana, mutta sekös vasta antaa sinusta itsevarman kuvan.

6. Varakkuus
Arvaa mikä tuo itsevarmuutta enemmän kuin mikään muu asia? Varakkuus! Kannattaa siis olla rahoissaan. Tosin jos tämä ei onnistu luonnostaan voit aina ottaa pankkilainan. Harva ihminen on itsevarmempi kuin silloin kun on juuri ottanut ison pankkilainan.

7. Vaatetus
Ehjät ja siistit vaatteet antavat huolitellun kuvan joka voi auttaa sinua olemaan itsevarmempi. Jos vaatteesi eivät kuitenkan ole ehjät eikä siistit voit tosin aina kompensoida sotkemalla muiden vaatteet. Tällä tavalla olet loppupeleissä itse huolitelluin.

8. Käytä mielikuvaharjoituksia
Hyvä kikka puhuttaessa ison väkijoukon edessä on kuvitella yleisö alastomaksi. Tässä kannattaa tosin varoa ettet puhu liian atraktiivisille ihmisjoukolle koska silloin voit vahingossa kiihottua, ja sitä et halua. Eihän kukaan voi ottaa tosissaan miespuhujaa jolla on erektio. Ratkaisu? Puhu vain rumille ihmisille.

9. Fyysinen voima
Jos olet henkisesti heikko voit aina olla fyysisesti vahva. Osoittaa suurta itsevarmuutta hivuttaa neuvottelutilanteessa huomaamattomasti paitaa ylöspäin ja osoittaa sixpackiaan. Muista tosin että jossain vaiheessa sinun on myös pakko sanoa jotain, muuten vaikutat vain oudolta.

10. Kaikki on suhteellista
Olet varmaan joskus kuullut sanonnan ”sokeiden valtakunnassa yksisilmäinen on kuningas”. Arvaa mitä? Samalla tapaa epävarmojen valtakunnassa itsevarma on kuningas. Siksi kannattaa olla itsevarma jos vain pystyt!


0 Shares
Tagged , , , ,