Jäätelöä pukinkonttiin? Lue ensin nämä ohjeet

3K_05_mustikkardem-copy

Jäätelön odotetaan nousevan tämän vuoden hittilahjaksi. Mutta miten estää ettei pukin säkistä valu pelkkää sulanutta tahmaista soosia kun on lahjojen jaon aika? Kasper Diem -blogi listasi viisi tärkeintä vinkkiä.

• Jäätelö on lähtökohtaisesti pakastetuote. Siksi sitä ei oletusarvoisesti suositella paketoitavaksi ollenkaan.

• Jos kuitenkin välttämättä haluat antaa lahjaksi jäätelöä paketointi on hyvää suorittaa juuri ennen lahjojenjakoja. Silloinkin on tosin hyvä sijoittaa lahjasi muiden lahjojen päälle jotta se avataan ensimmäiseksi.

• Jos pystyt voit hidastaa lahjasi sulamista sujauttamalle jäätelösi kaveriksi pakettiin myös kylmävaraajan eli kylmäkallen. Se parantaa huomattavasi jäätelösi mahdollisuuksia selvitä jäätelönä avaamisen asti.

• Kaikkein parasta olisi tietenkin jos pukki pystyisi raahaamaan koko pakastimen paikalle lahjojenjaon yhteydessä. Tällöin tarvitset tosin vähän riuskemman pukin ja pitkän jatkojohdon.

• Miksi ette jakaisi lahjoja ulkona tänä vuonna? Jos pakkasta on tarpeeksi jäätelölahjallasi ei ole silloin mitään hätää. Ja koska kaikkihan tarvitsevat välillä vähän raitista ilmaa ihmiset tulevat todennäköisesti kiittämään sinua tästä ratkaisusta myöhemmin.

Vaikka monet pitävät jäätelön antamista joululahjaksi vaikeana sen ei toisin sanoen suinkaan tarvitse olla mahdotonta, kunhan valmistelet lahjojenjakotilaisuuden kunnolla. Jäätelö voi siis tänä vuonna olla mitä mainioin lahja!

Tätä postausta sponsoroi Kolmen kaverin jäätelö.


0 Shares
Tagged , ,