Kolme profiilikuvaa sinulle joka kannatit tasa-arvoista avioliittolakia

Tällä viikolla lukuisat ihmiset ovat ottaneet kantaa tasa-arvoiseen avioliittolain puolesta vaihtamalla profiilikuvansa sosiaalisessa mediassa ”tahdon”-sanaan. Mutta entäs nyt kun äänestys on ohi? Tässä Kasper Diem -blogin kolme vaihtoehtoa viikonlopuksi.

Tahdoin

Profiilikuva 1
Sinulle joka et ehtinyt/osannut tehdä sitä alkuperäistä #tahdon-profiilikuvaa. Muista ettei ole häpeä ottaa kantaa jälkikäteen!

MIlloin

Profiilikuva 2
Onneksi olkoon, osasit tehdä #tahdon-profiilikuvan itsellesi. Mutta entäs nyt kun eduskunta jo hyväksyi tasarvoisen avioliittolain, miten kauan sitä kuvaa kuuluu vielä pitää? Ehkä tästä ”väliprofiilikuvasta” voi olla hyötyä.

ViskiProfiilikuva 3
Käsi sydämellä, miten aktiivisesti loppujen lopuksi osallistuit #tahdon-kampanjaan? Tämä profiilikuva on sinulle joka ei seissyt kansalaispuistossa hytisemässä, mutta tykkäät silti olla mukana yhteisöllisissä tempauksissa.

Joten siitä vaan vaihtamaan kuvia omaksi profiilikuvaksi – Kasper Diem -blogi tarjoaa!


0 Shares
Tagged , ,