Hei kaverit, olen ollut yötä hotellissa

Joskus vuoden graafikko (2013) yöpyy hotellissa. Mutta yöpyykö vuoden graafikko (2013) tarpeeksi usein mukavissa hotelleissa? Ei näköjään yövy. Sen huomaa samantien kun käy jossain vähänkin mielenkiintoisemmassa paikassa.

Michelberger

Niin kuin  esimerkiksi Berliinin Michelberger-hotellissa. Se ei tietenkin näytä ulkoapäin paljon miltään. Miksi näyttäisi? Michelberger-hotellin ei tarvitse näyttää miltään kadulle.

Kokoswasser

Mutta saako Michelbergerissä sen sijaan tölkillisen kookosvettä kun checkaa sisään? Tietenkin Michelbergerissä saa tölkillisen kookosvettä kun checkaa sisään. Luonnollisestikin hotellin omaa kookosvettä.

TheDude

Entäs onko hotellin aistikkaasti himmennetyllä käytävällä televisio joka näyttää the Big Lebowskia äänettömällä vuorokauden ympäri? Tietenkin hotellin aistikkaasti himmennetyllä käytävällä on televisio joka näyttää the Big Lebowskia vuorokauden ympäri.

Hitto. Pitääkö nämä hotellin kotisivutkin olla ravistuttava online-kokemus sen sijaan että ne vaan kertoisivat huoneiden hinnat?

FrukostVoucher

Hei kreisi henkilökunta, miksi annatte minulle mini-kokoisen leikkuulaudan?  Ei kai se vain ole aamiaiskuponki hotellin aistikkaaseen aamiasaliin missä tatuoitu henkilökunta tekee omat orgaaniset hillonsa ja missä granola ei ikinä lopu kesken? Tietenkin on.

MichelbergerFrukost

Pääseekö muuten Michelbergeriin töihin jos ei ole tatuointeja? Emme tiedä, mutta se vaikuttaa yhtä epätodennäköistä kuin se että pääsisi töihin jos ei ole äärimmäisen rento ja ironisella tavalla palvelualtis.

Ja onko soittolistana huolellisesti laadittu valikoima 5-7 vuotta vanhaa musiikkia; ei liian uutta eikä liian vanhaa? Tietenkin on. Aamiaissalissa on lisäksi luonnollisestikin vain yksi kielto: ”No dancing unless on tables”.

Michelberger2

Entäs lukeeko Michelbergerin hotellihuoneen oveen ripustettavassa lätkässä se tavallinen do not disturb? Ei tietenkään lue. Siinä lukee we are snoozing / talking / moonwalking / debating / shagging /dreaming / saying ”f*ck you” / reading / exfoliating / dying young / singing / writing poetry / wanking / puking / playing cards / filming / procrastinating / pissing on the carpets / eating burgers / chilling / jumping ship /surfing space-time / thinking it over / hiding out from the cops / just plain anti-social.

Joten kiitti vaan ihan hitosti, Michelberger. Miten minä nyt muka voin ikinä enää mennä johonkin tavalliseen Sokos-hotelliin tämän jälkeen?


0 Shares
Tagged ,