Kysy Kasperilta

KysyKasperilta

Taas on tullut roppakaupalla hyviä kysymyksiä suosittuun ask.fm-palveluumme. Tässä viisi esimerkkiä lukijoidemme tiedonjanosta.

1. Miksi suomalainen maaseutu on niin kurjaa?
Maaseudun kurjuus ei toki rajoitu pelkästään Suomeen, ja siksi onkin mysteeri että esim. Toscanaa ja Bretagnea pidetään premium-tason lomapaikkoina. Mikä sitten aiheuttaa kurjuuden? No mainittakoon vaikka infrastruktuurin puute, nuorten joukkopako ja rakenteellinen tylsyys.

2. Suomen kesä on tunnetusti vaaroja täynnä. Koska kaikkeen ei kuitenkaan ole aikaa varautua, haluaisin priorisoida ja jättää vähäiset harmit huomiotta. Mikä on vaarallisinta Suomen kesässä?
Kyy.

3. Olin ennen todella nokkela. Tunsinko ennen hitaanpia ihmisiä, vai onko hetkeni mennyt?
Olen pahoillani. Onko ookoo jos en vastaa tähän? Lohdutukseksi voin kuitenkin kertoa että jos olet ulkoisesti kaunis pysyt siitä huolimatta elää täyspainoista elämää yhteiskunnassamme.

4. Miksi sinisilmäisyyttä käytetään helppouskoisuuden tai suorastaan tyhmyyden synonyyminä? Minne minun kannattaisi valittaa tästä asiasta?
Siniset silmät kulkevat usein käsi kädessä vaaleiden hiuksien kanssa, ja ainakin blondi-vitseissä myös tätä pidetään yksinkertaisuuden merkkinä. Kuka tämän on keksinyt? Katukaupustelija joka möi sinulle lomakohteessa ylihintaiset sandaalit viime kesänä. Mitä valittamiseen tulee niin kannattaa ottaa asia puheeksi vaikka ensi jouluna arjalaisten vanhempiesi kanssa.

5. Moikkamoi Kasper! Millä tekosyyllä voin ottaa yhteyttä mielenkiintoiselta vaikuttavaan ihmiseen, ilman että vaikutan täysin sekopäältä?
Teit ihan oikein kirjoittamalla tälle palstalle. Mutta en minä nyt kuitenkaan NIIN mielenkiintoinen ole.

Oman pikku kysymyksesi esität osoitteessa ask.fm/kasperstromman.


0 Shares
Tagged