Kysy Kasperilta

KysyKasperilta

Taas on tullut liuta mainioita kysymyksiä suosittuun ask.fm-palveluumme. Tässä tämän hetken viisi mielenkiintoisinta.

1. Hei Kasper! Lapseni lempiväri on läpinäkyvä. Mitä tehdä?
Kysy lapselta uudestaan pitääkö tämä varmasti paikkansa, ja jos vastaa myöntävästi säilytä katsekontakti samalla kun peruutat hitaasti ulos huoneesta ja suljet oven perässäsi. Älä mene takaisin ennen kun lapsella on oikea lempiväri.

2. Miksi et seuraa minua Twitterissä?
En millään voi seurata kaikkia maailman ihmisiä. Olkoonkin että olet äitini, mutta ymmärrät itsekin että johonkin se raja on vedettävä.

3. Kannattaako vilja jauhaa itse?
Kyllä, se on melkein velvollisuutesi jos olet moderni ihminen. Parasta olisi tietenkin jos voisit kasvattaa oman artesaaniviljasi urbaanilla kaupunginkattoviljelmällä niin kuin minä, mutta se on kai pakko hyväksyä että kaikki eivät vain niin välitä mitä pistävät suuhunsa.

4. Hei Kasper, olen 12v tyttö ja huolissani siitä että tuleeko mustista karkeista syöpä kun yks mun kaveri sanoi niin? Ja saattaako maailmanloppu tulla huomenna?
Hei tyttö. Ovatko mainitsemasi makeiset valmistettu asbestista, vanhoista tupakantumpeista tai ionisoivasta säteilystä? Jos ei niin kaverisi on kirottu valehtelija, ja sietäisi saada rangaistuksen. Maailmanloppu taas ei näillä näkymin tule huomenna, vaan ennemminkin pikkuhiljaa hiipien seuraavan kahdenkymmenen vuoden sisällä.

5. Elämänlaatuni parani heti kun luin blogiasi. Mikä neuvoksi?
Jatka lukemista sinnikkäästi. Muista ettet ikinä saa olla tyytyväinen, vaan aina on parantamisen varaa.

Oman jännittävän kysymyksesi voit kysyä osoitteessa ask.fm/kasperstromman.


0 Shares
Tagged , ,